(P) Dacă ești fumător de mentol, află că aroma ta preferată va fi în continuare disponibilă în produse alternative cu tutun

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 iunie 2020, 15:02

Știi deja că țigările cu arome (mentolate) și cele cu capsule vor dispărea de pe piață în mai puțin de-o lună , ca urmare a transpunerii în legislația românească a prevederilor Directivei europene privind produsele din tutun.

Dar, dacă țigările cu arome (mentolate) sunt out, să știi că poți opta pentru device-uri tech care încălzesc tutunul, nu-l ard, cum ar fi glo hyper. În plus, device-urile vin în mai multe variante de culori. Iată cum ai adăugat încă un accesoriu outfit-ului tău!

Produsele de încălzire a tutunului și țigările electronice sunt alternativa la care mulți fumători au apelat în această perioadă și care satisfac nevoile celor care fumau înainte țigări mentolate.

Deși aceste produse sunt reglementate prin aceeași Directivă europeană pentru produse din tutun ca țigaretele, legiuitorii europeni au considerat că aceste dispozitive sunt diferite de țigarete și nu au prevăzut același set de restricții.

(P) Dacă ești fumător de mentol, află că aroma ta preferată va fi în continuare disponibilă în produse alternative cu tutun

„Consumatorii ne spun că doresc produse alternative la fumat care să ofere o experiență cât mai satisfăcătoare în comparație cu produsele tradiționale din tutun. Având în vedere acest lucru, am lansat recent noul glo hyper care aduce pe piața din România cea mai avansată tehnologie de încălzire a tutunului a BAT, încălzirea prin inducție.”, au declarat reprezentanții companiei.

Din 2013, BAT a investit la nivel global peste 4 miliarde de dolari în dezvoltarea, producerea și comercializarea produselor alternative la fumatul tradiţional. Peste 1.500 de oameni de ştiinţă, cercetători, ingineri şi toxicologi lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare ale BAT din întreaga lume pentru a dezvolta produse cu nicotină care să le ofere adulților fumători alternative potențial mai puțin riscante la fumat.

(P) Material publicitar realizat împreună cu glo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!