(P) Comandă online produse de la Kaufland, direct la tine acasă, prin Glovo

De Unica.ro, pe

Comandă online, de la Kaufland, prin aplicația Glovo, produsele alimentare de care a nevoie. În această perioadă, când trebuie să stăm acasă cât se poate de mult, folosește această soluție rapidă de comandă online de la Kaufland, cu minim de efort pentru tine.

Cu atât mai mult este util să comanzi online cu cât mai e atât de puțin timp până la Paște, iar lista de cumpărături devine zilnic mai lungă.

Totuși, există și soluții în acest sens: acum poți folosi serviciul de comanda online de la Kaufland, folosind aplicația Glovo. Este una dintre cele mai practice soluții la care poți apela.

Cum comanzi online de la Kaufland, prin Glovo?

Indiferent de ce produse ai avea nevoie, fie că ți s-a terminat untul din frigider ori vrei să prepari o supă și îți trebuie legume proaspete, fie că ai nevoie de șampon sau de mâncare pentru cățel, totul se poate rezolva în mai puțin de o oră.

Descarcă aplicația Glovo de pe App Store sau Google Play, intră în secțiunea Kaufland, selectează produsele de care ai nevoie și Glovo ți le livrează direct acasă. Taxa de livrare este clar menționată în aplicație, în momentul în care plasezi comanda, și nu trebuie să mai plătești altceva.

Comandă online produse de la Kaufland, direct la tine acasă, prin Glovo

Ce produse poți comanda online de la Kaufland, prin aplicația Glovo?

Glovo îți poate aduce acasă aproape orice îți dorești, pentru că în aplicație sunt disponibile peste 2.000 de produse din următoarele categorii:

  • Legume și fructe proaspete
  • Carne, mezeluri și produse congelate
  • Lactate, brânzeturi și ouă
  • Cafea, pâine și produse pentru micul-dejun
  • Alimente de bază
  • Dulciuri și snacks-uri
  • Băuturi
  • Cosmetice, produse pentru igiena personală și produse pentru copii
  • Produse non-alimentare și produse de curățenie
  • Hrană pentru animale

Verifică toate produsele pe care le poți comanda online de la Kaufland, folosind aplicația Glovo și fă-ți lista cu tot ce ai nevoie!

Din ce orașe poți comanda produse prin aplicația Glovo

Poți comanda online produse de la Kaufland, folosind aplicația Glovo, dacă locuiești în următoarele orașe: București, Constanța, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Craiova, Sibiu, Arad, Brașov, Ploiești, Pitești, Oradea, Brăila, Galați, Buzău, Slatina, Alba Iulia și Târgu Mureș.

NOU. Recent, Kaufland România a extins livrările pentru comenzi online și în zonele limitrofe ale capitalei: Voluntari, Tunari, Pipera și Otopeni. Iar pentru a ajunge la cât mai mulți dintre voi, în aceste zone, comenzile se preiau zilnic până la ora 01:00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!