(P) Ceasurile moderne, accesorii fashion mereu la modă

Creatorii de ceasuri moderne vin cu noi și noi propuneri, bine apreciate de către clienți. Într-o lume care pare că se grăbește din ce în ce mai tare, ceasurile rămân accesorii permanent la modă, deși la un moment dat se părea că telefoanele inteligente le vor face să cadă în desuetudine.

Dacă în materie de ceasuri pentru bărbați accentul este pus pe transformarea lor în mici gadgeturi care înglobează un grad tot mai înalt de tehnologie, în cazul femeilor design-ul este elementul ce le face să rivalizeze cu unele dintre cele mai prețioase bijuterii.

Există ceasuri de damă care sunt astfel realizate încât să se potrivească cu vestimentația din diverse sezoane, la fel ca și gențile și încălțăminte.

Cu toate acestea, există și modele de ceasuri precum sunt acelea cu carcasa din aur de 18 carate, pe care orice femeie ar trebui ca să le aibă în caseta de bijuterii, dacă bugetele le permit să le achiziționeze sau, de ce nu, dacă au norocul ca să le primească în dar din partea partenerilor.

Nimic nu arată mai bine decât un asemenea ceas de aur purtat în sezonul estival cu o rochie sexy albă, de party, iar iarna cu un pulover mătăsos din cașmir.

Ceasurile digitale de damă, indiferent că vorbim de modelele Casio sau de ceasurile provenind de la vreun alt brand celebru sunt perfecte pentru femeile care vor să fie în pas cu moda și sunt bine ancorate în realitatea vremurilor pe care le trăim.

Totuși, cele romantice vor rămâne cu siguranță la alegerea unor ceasul tip bijuterie, împodobite cu pietre prețioase dacă bugetul le permite sau cu ștrasuri, dacă vor alege un model mai puțin costisitor.

Design-ul unui ceas de damă este foarte important. El trebuie să se potrivească personalității aceleia care îl poartă, să fie în deplină concordanță cu stilul vestimentar al femeii respective.

Chiar dacă ceasul în sine este important, nici brățara nu este de neglijat, deoarece forma ei și materialul din care este confecționată va putea sublinia mai bine frumusețea ceasului sau, din contră, o poate anihila dacă nu este corect aleasă.

Acele femei care rămân la modelele clasice, nostalgice, probabil că își vor alege mai degrabă ceasuri digitale asemănătoare ca design cu modelele mecanice de pe timpuri, cu cadrane rotunde de dimensiuni mici sau medii, cu brățări din piele neagră sau maro.

Indiferent de modelul ales, specialiștii ne sfătuiesc totuși că este recomandabil să deținem cel puțin două tipuri de ceasuri: unul mai ieftin, pe care să îl asortam cu ținutele casual și unul ceva mai scump pentru accesorizarea unor ținute de lux.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!