(P) 5 motive pentru care merită să alegi coșurile cu cadouri pentru ocazii speciale

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 mai 2018, 12:16

Atunci când îți dorești să încurajezi sau să recompensezi rezultatele echipei tale, când sărbătorești un proiect reușit sau un eveniment special din viața personală, dar mai ales cu ocazia sărbătorilor și a zilei companiei, alege să oferi un coș cadou și personalizează-l după preferințele și valorile companiei tale!

Chiar dacă sunt destinate mai multor colegi din birou sau sunt oferite individual fiecărui angajat, cadourile de tip corporate reprezintă o alegere potrivită și accesibilă în orice moment al anului, nu doar în perioada sărbătorilor.

Dacă nu ești încă hotărât că un coș de cadou este alegerea potrivită, iată mai jos 5 dintre motivele pentru care merită să le alegi:

  1. Coșurile cadou sunt un produs elegant

Dacă mergi pe eleganță atunci când vrei să oferi un cadou corporate, atunci cu siguranță nu vei da greș dacă vei alege un coș cadou pentru partenerii tăi sau pentru angajații companiei tale.  Acestea sunt considerate un cadou elegant, iar dacă vei apela la niște profesioniști care să le aranjeze după preferințele tale, cu siguranță cadoul tău se va bucura de succes garantat.

  1. Bugetul pentru un astfel de cadou este unul accesibil

Colorate, pline de bunătăți, dar și aducătoare de zâmbete celor care le primesc, coșurile cadou sunt fără îndoială, cadoul potrivit de tip corporate pe care îl poți oferi la o ocazie specială partenerilor tăi de afaceri. Iar dacă îți făceai griji în privința bugetului investit pentru un astfel de cadou, trebuie să știi că prețurile acestora sunt destul de accesibile și variază în funcție de calitatea produselor alese, de tipul de ambalaj pe care îl dorești sau alte preferințe pentru care optezi.

  1. Îl poți personaliza așa cum îți dorești

Un aspect important pe care trebuie să îl ai în vedere în momentul în care ai decis să oferi un coș cadou angajaților sau partenerilor tăi este faptul că acesta trebuie să se identifice cu brand-ul tău și cu valorile organizației. Din acest motiv, acest tip de produs îți oferă o flexibilitate destul de mare pentru a putea alege produsele de calitate pe care le dorești, dar și să alegi cu grijă modul de împachetare pentru a-l putea impresiona pe destinatar.

Cei de la Gift Solution, lideri de piata pe segmentul de cosuri corporate știu cât este de important acest aspect și tocmai de aceea ei se pregătesc un an întreg pentru a veni în sprijinul clienților săi cu experiențe extraordinare. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Gift Solution dezvoltă în permanență noi concepte de cadouri, îmbogățesc frecvent colecția de ambalaje și selecționează cu grijă cele mai bune produse, pentru a ajunge în cea mai bună formă la clienți.

  1. Nu doar produse, ci povești

Coșurile cadou create cu multă migală și atenție la detalii de către profesioniști, ascund nu doar promisiunea unor produse deosebite, ci a unor momente de răsfăț senzorial, dar mai mult decât atât, începutul unei povești și șansa de a crea amintiri plăcute alături de cei dragi.

Crearea unui coș de cadou presupune mai mult decât a alege niște produse și a le pune apoi în coș. Fiecare produs este ales și testat cu grijă și este gata să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi.

  1. Le poți dărui la diferite ocazii precum sărbătorile de Crăciun sau de Paște și nu numai

Pentru că sărbătorile sunt un prilej potrivit pentru a-ți arăta recunoștința și mulțumirea pentru colegi, respectul pentru parteneri și colaboratori și dragostea pentru familie sau pentru cei dragi, cea mai la îndemână soluție, dar și unul dintre cele mai deosebite moduri de a face asta este să dăruiești un coș cadou.

Alege să fii întotdeauna original și folosește cele mai inspirate cuvinte prin care să îi surprinzi pe cei din jurul tău!

Gift Solution promite să fie alături de tine cu cele mai utile sfaturi și sugestii, astfel încât să obții rezultatele pe care ți le-ai propus.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!