O femeie de 220 kg câștigă lunar 1.500 lire sterline din materiale video. Cum se filmează tânăra

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 februarie 2022, 16:23

Danielle Birch are 25 de ani și este din Marea Britanie. Tânăra a fost diagnosticată cu obezitate morbidă, cântărește 220 de kilograme și reușește să facă bani datorită greutății sale. Danielle a ajuns să câștige 1.500 de lire sterline lunar făcând filmulețe în timp ce probează haine care nu-i vin sau în care încearcă să intre în anumite locuri unde nu poate încăpea din cauza greutății. Tânăra spune că materiale făcute de ea nu conțin nimic sexual sau pornografic, iar bărbații se uită la ele doar pentru că le plac femeile mai plinuțe. Danielle ia 2.90 lire pe clipurile de 5 minute și 7.30 de lire pentru cele mai lungi, de 20 de minute.

Lumea e interesată să vadă cum kilogramele îmi afectează viața. Înainte purtam haine largi să-mi ascund defectele, dar de când le arăt tuturor cum arăt eu cu adevărat, am început să capăt mai multă încredere în mine. Sțiu că nu sunt pe gustul tuturor, dar sunt mulți oameni care îmi apreciază formele. Fac parte din categoria femilor supraponderali și frumoase – a explicat Danielle, potrivit Mirror.

Citeşte şi: O tânără este constant discriminată în mediul online pentru că este „ireal” de frumoasă

Ea a vorbit și despre ipostazele în care se filmează.

O femeie de 220 kg câștigă lunar 1.500 lire sterline din materiale video. Cum se filmează tânăra

În clipurile scurte mă filmez în timp ce probez diverse ținute. În cele lungi, mă filmez în timp ce încerc să încap în diverse locuri – cum ar fi într-un scaun cu brațe sau într-o mașină. Sau cum rămân blocată în cabina de duș. Există și clipuri în care apar “zdrobind” un bărbat mai mic ca mine sau mă filmez cu el în cadă – a adăugat femeia.

Danielle a mai spus că prin ceea ce face a reușit să inspire și alte femei supraponderale să-și accepte corpul. Tânăra subliniază că nu promovează obezitatea și are de gând să se apuce de slăbit.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!