O tânără este constant discriminată în mediul online pentru că este „ireal” de frumoasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 noiembrie 2021, 13:13

Veronika Rajel, un fotomodel și influencer din Slovenia, în vârstă de 25 de ani, se plânge că îi sunt adesea șterse conturile personale ale rețelelor de socialziare dintr-un motiv absurd. Tânăra este atât de frumoasă încât internauții consideră nu poate fi reală și o raportează ca fiind o persoană cu o identitate falsă.

Deși este cunoscută că a fost desemnată Miss Slovenia 2016, oamenii nu vor să accepte că frumusețea ei există cu adevărat și îi raportează paginile personale. Mai mult, unii dintre internauți o acuză și că și-ar fi făcut operații estetice sau că folosește filtre foto pentru a-și modifica înfățișarea.

“Spun că sunt un robot sau că mă ascund în spatele unei alte identități. Oamenii nu cred că eu exist. Parcă aș fi un extraterestru”, a spus Rajel, potrivit presei străine.

Citeşte şi: Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Solistul a fost acuzat că a lovit-o pe mama modelului

Tânăra consideră că tot ce i se întâmplă este o discriminare și se plânge că femeile frumoase sunt tratate astfel.

“Eu nu mă consider perfectă. Dar oamenilor le este frică de mina și evită să-mi vorbească. Mi-e foarte greu, oamenii îmi fac viața un calvar doar pentru că sunt frumoasă. Cele mai multe abuzuri le primesc din partea femeilor, pentru că sunt geloase și cred că vreau să le fur iubiții”, a continuat tânăra.

Citeşte şi: Modelul Ashley Graham este însărcinată cu gemeni. „Glumești?”

Pentru a le demonstra tuturor că nu are operații estetice, Veronika Rajel s-a dus la un doctor în Dubai care a confirmat că în cazul fizicului ei, totul este natural și real.

“Inițial, doctorul a fost șocat crezând că merg la el să-mi fac implant mamar. Mi-a spus că am cei mai frumoși sâni naturali din câți a văzut vreodată. Dumnezeu mi-a dat aceste daruri și vreau ca lumea să mă creadă. Dacă tu te simți frumos, atunci chiar ești așa”, a mai spus modelul.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!