Nuntă în familia Simonei Halep, oprită de polițiști. A fost deschis dosar penal

De Unica.ro, pe
Petrecerea de nuntă a unei verișoare a Simonei Halep a fost oprită de poliţişti şi jandarmi din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a COVID-19.

Nunta a avut loc pe terasa unui restaurant din Constanța. Verișoara sportivei s-a căsătorit și se pare că la petrecere au fost invitate în jur de 200 de persoane. Invitații nu au apucat să se distreze prea mult pentru că petrecerea s-a terminat cu descinderile autorităților, din pricina nerespectării normelor de protecție privind infectarea cu COVID-19.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

După un apel primit la 112, la fața locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, criminalistică şi rutieri pentru efectuarea primelor verificări, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. Se pare că l-a petrecere participau în jur de 200 de persoane, lucru interzis de lege în perioada pandemiei de COVID-19. Numărul maxim de persoane admis la un eveniment privat în aer liber este de 50.

“Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane”, a informat IPJ.

Citește și: Ce se întâmplă cu toate nunțile programate vara aceasta. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut anunțul

Reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi inspectori de la Protecţia Consumatorului au făcut verificări de specialitate în ceea ce priveşte respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului COVID-19, potrivit Digi24.

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!