Tragedie în lumea cinematografică: actrița Miranda Fryer din „Neighbours” a murit la doar 34 de ani

Lumea cinematografică a fost dată peste cap de moartea celebrei actrițe Miranda Fryer, care a murit la doar 34 de ani.

Actrița a decedat subit în somn, la vârsta fragedă de 34 de ani. A lăsat în urmă multă durere, atât în rândul familiei și prietenilor, cât și a fanilor săi. „A avut unele probleme cardiace, poate că era prea bună pentru această lume a noastră”, a declarat familiea Mirandei, conform tvtonight.com, citată de Fanatik. „Noi, care cu toții am iubit-o atât de mult, vom prețui amintirile cu care ne-a lăsat și vom deplânge pentru totdeauna această pierdere”.

Mesajul a continuat: „Un copil frumos, un adolescent uluitor, frumos pe dinăuntru și pe dinafară… o femeie care avea atâta dragoste și fericire de oferit și de primit, a dispărut”.

Miranda Fryer a devenit celebră când avea puțin peste un an. Ea a avut în anul 1989 prima sa apariție, în serialul „Neighbours”, interpretând timp de trei ani personajul micuței Sky Mangel. „S-a distrat atât de mult în acel serial, dar când a urmat să înceapă școala, am simțit cu adevărat că nu era o idee bună pentru ea să continue show-ul, deoarece merita să aibă o copilărie frumoasă”, a povestit Traci Hunter, mama ei.

În timpul pandemiei de COVID-19, Miranda Fryer a studiat la Universitatea Monash și a obținut o diplomă de asistentă, primind apoi un job în spitalul cu același nume, în cadrul departamentului de neuroștiință. Ea își dorea să urmeze și un master în acest domeniu.

Ea s-a și logodit în anul 2020. Alesul inimii ei a fost Arthur Pothitis, alături de care voia să întemeieze o familie. Apropiații ei au spus despre cei doi că erau meniți să fie împreună: „Erau adevărate suflete pereche. Miranda și Arthur își făceau planuri pentru a-și întemeia o familie, când într-o zi, săptămâna trecută, s-a culcat și nu s-a mai trezit niciodată. Nu știm de ce”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!