Lansare de modă inedită la UNDERCLOUD 13. Care este programul Festivalului de Teatru Independent de Orice

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 14:52
Cea de-a 13-a ediţie a UNDERCLOUD - Festivalul de Teatru Independent de Orice, a început astăzi, 11 august 2020, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român şi în grădina Muzeului “Grigore Antipa”. Una dintre surprizele din acest an este o lansare de modă ce o are în centru pe scriitoarea și regizoarea Chris Simion.

Timp de 8 zile, între 11 și 18 august 2020, spectatorii se vor putea bucura de un program complex, adresat atât adulților cât și copiilor, pe care îl găsiți pe site-ul UNDERCLOUD. Totul se va desfășura în aer liber, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român și în grădina Muzeului Național de istorie naturală “Grigore Antipa”. De asemenea, se vor respecta toate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

În fiecare dimineață, micii spectatori se pot bucura de secțiunea MiniCloud. Printre noutățile ediției se evidențiază secțiunea online cu spectacole create de artiști independenți în perioada pandemiei și o secțiune dedicată copiilor, cu ateliere de teatru și spectacole create de actorul Marian Râlea special pentru UNDERCLOUD.

Lansare de modă inedită la UNDERCLOUD 13

Organizatorii UNDERCLOUD au pregătit pentru ediția din acest an și o lansare de modă inedită, care a luat naștere din prietenia lui Chris Simion-Mercurian, directorul festivalului, cu Alina Marica, fondatoarea brandului Maressia. O joacă desenată în imagini de Simona Olaru”, după cum a descris-o scriitoarea și regizoarea Chris Simion.

„Într-o zi… Alina s-a uitat în oglindă și și-a spus: A fi funcționar într-o sucursală de bancă nu este ceea ce mă definește”. Și după 15 ani și -a dat demisia și și-a urmat sufletul. S-a apucat de modă. Admir oamenii care riscă totul pentru un vis. Întâmplarea a făcut să am chimie totală atât cu ideile ei artistice, cât și cu materialele pe care le folosește. Și ne-am împrietenit” a mărturisit Chris Simion.

Ea va purta în fiecare zi a festivalului o ținută marca Maressia, iar piesele de vestimentație vor putea fi apreciate pur și simplu, fără un spectacol regizat.”

Citește și: Chris Simion-Mercurian, mesaj emoționant din carantină: „Depresia e un lux. Dacă vrei să ți-o permiți, trăiește-o“ FOTO

„Atunci când suntem apți de o pasiune cred că avem datoria să o dezvoltăm. Maressia este pasiunea mea trăită. Îmi place să lucrez cu frumosul și românescul mă inspiră, astfel că în fiecare creație pun o parte din tradiția noastră. Iile, cămășile românești, broderiile cu simboluri tradiționale sunt o sursa inepuizabilă de inspirație pentru mine” a spus și Alina Marica.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe fotografii cu ținutele purtate de Chris Simion.

Sursă foto: Simona Olaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!