La mulți ani 2022! Mesaje de Revelion și Anul Nou 2022

De Adina Zamfir, pe

Pregătește cele mai interesante și haioase mesaje de Anul Nou 2022 să le trimiți de Revelion părinților sau copiilor, rudelor și prietenilor. Mesajele trimise din suflet vor ajunge mai repede la cei dragi cu care nu poși fi alături de Anul Nou 2022.

Ți-am pregătit zeci de mesaje pentru Anul Nou 2022 inspirate, vesele și chiar comice din care poți alege cele mai frumoase urări pentru Revelion. Un gând bun trebuie să ajungă la toți oamenii la care ții, chiar dacă nu poți să îi suni pe toți în noaptea de Revelion.  

Mesaje frumoase pentru părinți și bunici

La mulți ani, dragi părinți! Vă doresc să aveți un an extraordinar, să reușiți tot ce v-ați planificat. Fiți sănătoși, bucurați-vă de căldura căminului vostru, de înțelegere, bunăstare și dragoste. Cu afecțiune și dor, al vostru fiu/fiică…

Dragii mei, iubiții mei părinți, de Anul Nou, cel mai frumos cadou pentru voi cred că ar fi promisiunea mea că voi fi mereu alături de voi și nu vă voi dezamăgi. Vă doresc mulți ani, sănătate și restul va veni de la sine. Sunteți înțelepți, gata mereu să-i ajutați pe cei care au nevoie, inclusiv pe mine, pentru asta astăzi vă mulțumesc. Sunteți cei mai minunați părinți din lume. La mulți ani! 

Dragii mei, vă felicit cu prilejul Anului Nou. Vă doresc, în primul rând, multă sănătate, înțelegere și răbdare. Fie ca dorințele voastre să se împlinească cât mai curând. Să trăiți doar clipe fericite. La mulți ani!

La mulți ani, dragii mei! În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru tot ce mi-ați oferit, deoarece ceea ce sunt eu astăzi vă datorez, în mare parte, vouă, scumpii mei. Vă doresc multă sănătate, să trăiți încă mulți ani și niciodată să nu duceți lipsă de ceva. Fie ca noul an să vă aducă în dar tot de ce aveți nevoie. La mulți ani!

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă! La anul și la mulți ani!

Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La mulţi ani pentru 2022!

Pentru vremurile bune, recunoştinţă! Pentru cele rele, multă speranţă! Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2022!

LA MULȚI ANI cu bucurie! Casa, casă să vă fie, Masa, masă să rămâie/ Iar în jurul ei să vie/ Oameni buni, de omenie/ Să v-aducă veselie/ Gânduri bune, cumpătate/ şi urări de sănătate/ Zile multe şi prospere/ de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele/ ce vă-ncurcă vieţile!

Mesaje pentru Anul Nou 2022 pentru frați și surori

Draga mea surioară/dragul meu frate, La mulți ani? În noul an fii mai fericită decât ai fost, mai împlinită, trăiește fiecare moment la superlativ, cu emoție și dedicație. Fie ca pe drumul tău să întâlnești doar oameni buni. Dorința ce îți vei pune-o în seara de Revelion să se împlinească cât mai curând. La mulți ani!

De Anul Nou 2022, dragă surioară/frate, îți doresc să fii fericită, să fii iubită, adorată și prețuită la justa ta valoare. Fie ca stelele să-ți prezică doar zile cu noroc, iar în seara magică dintre ani să ți se împlinească dorințele. La mulți ani!

Dragă surioară/dragă frate, La mulți ani! Îți doresc să începi acest an doar cu gânduri bune, să poți lua totul de la capăt. Lasă tot ce a fost greu în anul care se încheie, iar noul an să-ți ofere doar momente fericite.

Felicitări cu ocazia Anului Nou 2022! Fie ca acest an să-ți aducă împlinirea viselor, sănătate, fericire, iubire, bunăstare. Îți doresc să înflorești cu fiecare zi care trece, ca prietenii adevărați să fie lângă tine, iar oamenii pe care-i iubești să te susțină mereu. La mulți ani, draga mea soră/dragul meu frate!

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2021, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

Un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani !

Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. Un an nou fericit!

Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

Vă doresc de 2022 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămani de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525.600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi și sus paharul! Un An Nou fericit!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!

La răscruce dintre ani, sănătate şi mulţi bani, mult noroc şi fericire şi un car plin de iubire! La mulţi ani!

Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine; şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi mulţi bani… La Anu’ şi La Mulţi Ani!

Se iau 12 luni,
Se curăţă bine de amar, ură şi invidie.
Se găteşte apoi un An Nou cât mai curat

şi mai luminos posibil…
La Mulţi Ani cu multă iubire!!!

Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

Ultimele zile ale anului 2021 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2022 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!

Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă, nici toiag/ Îți dă pricepere şi minte. La Mulți Ani!

Anul Nou a venit, spiritul a întinerit! La mulţi ani 2022!”

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu cei mai dragi. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

Viaţa e o luptă pe care o purtăm zi de zi. Mai şi pierzi, mai şi câştigi, dar dacă nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacţii! La Mulţi Ani! Un an plin de satisfacţii!

Mesaje de Anul Nou pentru soț/soție, pentru iubit/iubită

La mulți ani 2022! Mesaje de Revelion și Anul Nou 2022

Scumpa mea soție/iubită, felicitări cu prilejul noului an! Îți doresc să fii fericită, surprinsă în fiecare zi cu mici atenții și să sclipești mereu de bucurie și emoții frumoase. Fie ca magia sărbătorilor să nu fie doar în noaptea de Revelion, ci să dureze mult timp înainte. La mulți ani!

Draga mea, un an nou fericit! Îți doresc ca toate tristețile să rămână aici, iar noul an să fie bogat în momente frumoase, vise împlinite și emoții de neuitat! Îți doresc să sclipești mereu de bucurie și fericire. La mulți ani!

Un an nou fericit, iubitul meu! Fie ca această noapte magică să-ți aducă împlinirea viselor tale și fericire fără sfârșit. La mulți ani!

Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă. La mulţi ani 2021!

Aho, aho de Anul Nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La mulţi ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi multe împliniri. La mulţi ani, 2021!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită mereu alături de mine, iubita/iubitul meu!

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus! La mulți ani, soția/soțul meu iubit! La mulți ani pentru 2022!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat, numai lângă mine, draga mea!

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani, iubirea mea!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2022!

Fie ca toate visele pe care le făurim amândoi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să ne aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2022!

În fiecare picătură de şampanie pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!

În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?”

În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!

Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele stârnite în inima mea… M-au bucurat urările tale din noaptea de 31… în sfârşit ai rostit în clar că mă iubeşti…. Uite, o ploaie de luminiţe multicolore s-au conturat în sufletul meu… Îţi aparţin… TE IUBESC !!!”

Voi fi mereu lângă tine, în fiecare an, în fiecare clipă! La mulţi ani, iubitule!

Un an mai plin de distracţii, mai plin de voie bună, mai plin de tine! La mulţi ani!

Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare …La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2022!

E timpul să începem un alt an şi e timpul să îmi pun dorinţe pentru tine… ca fiecare zi ce urmează să îţi rezerve o bucurie specială! La multi ani!

De Anul Nou 2022 așteaptă cele mai speciale momente, pline de bucurie! Îți doresc succes, fericire, lumină, căldură, să ți se îndeplinească toate visele! La mulți ani cu sănătate!

Felicitări haioase de Anul Nou 2022

Anul Nou 2022 la ușă bate, puneți mai repede masa de sărbătoare. Alungați din casă plictiseala, începeți să cântați și să dansați. Uitați supărările, fiți optimiști, cu dispoziție bună. Căutați prin dulap cel mai frumos costum și fugiți după șampanie ca să întâlnim Anul Nou așa cum se cuvine. La mulți ani!

La mulți ani! Lasă viscolul din decembrie să ducă problemele și eșecurile, viața să înceapă să strălucească în nuanțe vii, precum sunt luminițele colorate din pomul de Crăciun. Surprizele plăcute să te întâlnească pe drumul vieții de atâtea ori, de câte ori vor străluci focurile de artificii.

Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

Viața mea ar fi goală fără tine, dar contul meu din bancă ar fi mai plin! Un an nou fericit!

Sub un cer înalt de stele, şi cu bani şi fără bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-şi spune: La mulţi ani! Noul an să fie un an mai bun!

Cățeluș cu părul creț, să ai jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madonna ca vecină. O lopată pentru bani, la anul și La Mulți Ani!

Îmi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti să mi-l dai pentru că nu puteai să îmi faci decât unul singur, să petreci prima secundă din Anul Nou alături de mine. La mulți ani!

Mi-aș dori ca acest basm de Anul Nou 2022 să-ți ofere o dispoziție magică și multe minuni de neuitat! Lasă în acest nou an de fericire în sufletul tău să domnească pacea și armonia! Cu toată inima îți doresc iubire pură, precum e zăpada albă, prieteni veseli și credincioși și un sac plin cu bani!

La mulți ani 2022! Mesaje de Revelion și Anul Nou 2022

Anul nou… o bucurie
viaţa toată să vă fie!
Bani, maşină, fericire,
Sănătate şi iubire.
Nu-i de-ajuns să le doreşti.
Ţipă, luptă, dă din coate,
Aşa le obţii pe toate!

Vă urăm de Sărbători,
Să nu fiți prea carnivori.
La cârnați și-aperitiv
Să v-opuneți constructiv.
Iară vinul, țuica fiartă,
Să le beți lângă consoartă.
Doar pălinca, în absență,
Să o beți cu abstinență.
La Lotto să dați un tun,
De-o mașină și-un Lăstun,
Iar de nu, pe jos plimbare,
Sănătate la picioare.
Să aveți raport amiabil,
Cu șeful, că-i confortabil.
Cu banii, un pic mai spornici,
Cu jobul să fiți statornici,
Cel puțin o promovare,
Din culcat, drept în picioare.
Chef de muncă de vă trece,
Numărați până la zece,
Și urați cu cana-n mână,
La Mulți Ani și voie bună!

Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban! La mulți ani 2022!

Un an nou cu sănătate/ Voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Previziuni meteo de Revelion 2022: am prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să îți deschizi inima. La Mulți Ani şi un An Nou Fericit!

Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecini să vă vadă. La mulţi ani!

În contul tău nr. 2022 din bancă viaţa a depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli…! La Mulţi Ani pentru Anul Nou 2022!

Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gand şi veselia de altă dată! La mulți ani fericiți!

Ho Ho Ho/ aţi văzut un ren maro?/ Sau un spiriduş în bleu?/ S-aveţi un Revelion bogat/ un An Nou de invidiat/ Sănătate, La mulţi ani şi la mulţi bani!

Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani/ Şi un bilet cu La mulţi ani!

În pariul cu viaţa am mai învins un an, am rămas la masa de joc şi am ridicat miza la 2022. Un alt an, o nouă provocare! La mulţi ani!”

Un an nou, cu certificat de garanţie. Oferta valabilă doar în seara de 31 Decembrie 2021. La mulți ani 2022!

Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!

La Mulţi Ani, 2022!

Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an! La mulți ani, 2022!

Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan! La mulți ani!

Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!

Un bătrânel cu chipul drag va veni la voi în prag. Să nu-l goniţi, e Moş Ajun şi vă aduce-un an mai bun! La mulţi ani!

Anul nou… o bucurie
viaţa toată să vă fie!
Bani, maşină, fericire,
Sănătate şi iubire.
Nu-i de-ajuns să le doreşti.
Ţipă, luptă, dă din coate,
Aşa le obţii pe toate!

Hai noroc pentru Anul Nou 2022!

Rețetă pentru fericire în Anul Nou 2022

– Se iau 12 luni şi se curăţă foarte bine de amărăciune, mândrie, ură, invidie, frică, irascibilitate şi stres.
– Se împarte fiecare lună în 28 – 31 zile, după caz, astfel ca proviziile să ajungă exact 1 an!
– Fiecare zi se prepară separat: 1 parte muncă, 1 parte linişte, 1 parte veselie şi umor.
Se mai adaugă 3 linguri optimism,1 linguriţă toleranţă, o priză de bun simţ şi … o picătură de speranţă!
Peste aluatul astfel obţinut se toarnă apoi dragoste din belşug!
Preparatul gata făcut se împodobeşte cu un bucheţel de curaj şi încredere în sine.
– Se serveşte zilnic, cu bucurie, la o ceaşcă de cafea înviorătoare şi cu încredere inepuizabilă în Dumnezeu!
Prezenta reţetă nu se compensează, ea este gratuită şi se transmite liber, însoţită de LA MULŢI ANI !

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!