Cum se comportă bărbatul Berbec

De Lumea Femeilor pe

Descoperă calităţile acestei zodii înainte de a te îndrăgosti. Cu bărbatul Berbec nu te vei plictisi niciodată, deoarece este capabil să-ţi ofere senzaţii tari …
pe bancheta din spate a maşinii sau oriunde în altă parte. Persoană directă, francă, fără complexe, are darul de a se menţine tânăr. Pentru el, aventura, desţelenirea terenurilor virgine reprezintă sensul existenţei.

Belicos, curajos, cu multă iniţiativă şi ingeniozitate, se comportă în viaţă de parcă ar fi în ring. Dacă şi tu ai multă personalitate, te poţi pregăti de meci! Face şi primeşte cu plăcere complimente. Nu va părăsi niciodată o femeie de bun gust, având nevoie de admiraţia reală a iubitei. Dacă ai un rezervor inepuizabil de energie şi îţi place aventura, atunci te potriveşti cu el. Zburând cu cea mai mare viteză prin viaţă, stimulându-ţi fantezia, vă puteţi sprijini reciproc.

Îi lipsesc tactul, măsura, diplomaţia: va alege cel mai prost moment şi cea mai improprie exprimare pentru a comunica lucruri gingaşe. Dar viaţa fără el poate fi plicticoasă, dacă şi tu eşti o persoană energică, dinamică. Dimpotrivă, dacă eşti blândă, previzibilă, nu îi vei mai trezi nici un interes. Este un bărbat care se plictiseşte repede o relaţie care nu îl provoacă. Va trebui să ai grijă să-l stăpâneşti şi, mai ales, să-i alimentezi existenţa cotidiană cu neprevăzut, cu variaţie. Când tensiunea lui interioară scade, slăbeşte şi interesul pentru tine. Este momentul să reflectezi dacă poţi sau nu să te împaci cu acest mod de viaţă trepidant. Gândeşte-te bine!

Ori îl accepţi aşa cum este, cu bune şi rele, ori renunţi din capul locului. Deşi este iute la mânie, are un suflet generos, gata să ajute, uită repede supărările. Ştie să fie loial, înţelegător. Cu subtilitate, tact feminin, îl poţi determina să facă ce doreşti tu. Cum rămâne şi la maturitate un bărbat cu suflet de copil, se va dărui bucuros jocurilor şi aventurilor cu propriii voştri copii.

Atenţie la pornirile agresive! Îi pot învăţa pe cei mici nu numai să se apere, dar şi cum să declanşeze un război. Şi în ceea ce priveşte metodele corective aplicate copiilor va trebui să-l temperezi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească