Experiment inedit: o tânără a făcut dragoste de două ori pe zi timp de o lună. Ce a descoperit

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 12:55
S-a mai spus în trecut că sexul este o formă grozavă de exercițiu, iar o tânără a vrut să demonstreze că acest lucru este adevărat. A renunțat la sală pentru a face dragoste cu iubitul ei de două ori pe zi, timp de o lună. Iar rezultatele sunt uluitoare.

Rutesha, o fată din Australia, a declarat pentru The Sun că a renunțat la sală deoarece nu obținea niciun rezultat. A decis atunci să facă sex de două ori pe zi timp de o lună pentru a demonstra că această activitate ajută mai mult la slăbit decât antrenamentul în sala de fitness.

Potrivit femeii, experimentul a fost unuș cât se poate de reușit. La fiecare partidă de sex, care dura în jur de 30 de minute, reușea să ardă câte 150 de calorii. Mult mai mult decât scopul pe care și-l dorea, de 200-250 calorii pe zi.

Însă pentru a ajunge la aceste rezultate, Rutesha a dezvăluit că ea și iubitul ei au fost nevoiți să fie foarte creativi în dormitor.

Experiment inedit: o tânără a făcut dragoste de două ori pe zi timp de o lună. Ce a descoperit

De asemenea, tânăra a mărturisit că după orima zi a experimentului a avut cea mai liniștită noapte, datorită serotoninei.

Însă, Rutesha a precizat că există și o parte mai puțin plăcută: „Dacă ai prea multe orgasme ajungi la epuizare. Și dacă nu ai suficiente, ajungi să fii frustrat”.

Tânăra din Australia a afirmat că a reușit să demonstreze că sexul a ajutat-o mai mult să slăbească și să își tonifieze musculatura decât mersul la sală.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Rutesha.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!