Cum să obții un corp de dansatoare

De Unica.ro pe
Uită de proba costumului de baie și începe pregătirea pentru a fi în cea mai bună forma a ta în orice perioadă a anului.

Unul dintre cele mai căutate antrenanente ale momentului te așteaptă în București, pe Calea Floreasca la BEAT45: BARRE FITNESS este un program inspirat de balet și pilates, perfect pentru a remodela și tonifia silueta la orice vârstă, indiferent de condiția fizică.

Dacă lecțiile repetitive de aerobic te plictisesc, cu siguranță te vei îndrăgosti de noul antrenament BARRE: cu toate ne-am visat la un moment dat balerine și acest antrenament ne oferă ocazia de a obține corpul de dansatoare, postura grațioasă și atitudinea sexy a unei femei căreia îi place ce vede în oglindă. Bine ai venit la BARRE fitness, cel mai nou trend de fitness global, special creat pentru femei.

În ce constă antrenamentul? Sesiunea de doar 45 de minute începe cu o scurtă încălzire, pentru a duce corpul la o intensitate medie de efort. Urmează cea mai frumoasă parte, în care vei exersa mișcări de balet pe o coregrafie ușor de urmat și vei învăța să îți exprimi feminitatea prin mișcare. Îți vei activa grupe de mușchi complet noi – toate exercițiile sunt create în așa fel, încât vei simți alungirea corpului. Rezultatele încep să apară după primele 4  săptămâni: tonifierea și modelarea mușțchilor posturali, scăderea stratului de grăsime, întărirea centurii abdominale (adio, lenjerie modelatoare!).

De ce să practici BARRE? Pentru a-ți defini perfect corpul și a îmbunătăți forța, stabilitatea și flexibilitatea. Pentru a te distra și a învăța să îți iubești corpul. Pentru a-ți redefini corpul.

Programează 2 ședințe pe săptămână la www.beat45.ro și vei vedea rezultate după prima lună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro