(P) Coșuri cadou de Paște pentru familie – cum să faci de la zero sau să comanzi un coș cadou gourmet premium

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 aprilie 2021, 19:35

Oferirea de coșuri cadou gourmet a devenit un obicei foarte des întâlnit și în România. Vedem mai nou în marile magazine, în apropierea Sărbătorilor de Paște și de Crăciun, coșuri cadou cu produse alimentare și băuturi, gata de a fi oferite persoanelor dragi din rândul familiei și prietenilor, dar și colaboratorilor pe plan profesional.

Cea mai mare varietate de cosuri cadou de Paste o găsim în prezent în magazine online specializate în astfel de cadouri. Ne vor impresiona aspectul impecabil, alăturarea de produse de la branduri de top, ambalajul deosebit, grija pentru design, dar și pentru conținut. Online, raportul calitate / preț este evident mai bun decât în magazinele fizice, nu întâmplător marile companii care pregătesc coșuri cadou pentru angajați comandă astfel de produse de la furnizori specializați ce au platforme web deschise inclusiv publicului larg.

Cea mai mare parte a comenzilor primite de noi pentru coșuri cadou de Paște și coșuri cadou de Crăciun vine din partea companiilor – de la corporații, la IMM-uri. Se comandă de asemenea coșuri cadou de 8 Martie, de 1 iunie, uneori chiar cu alte ocazii speciale din an pentru firmele respective. Pe măsură ce shoppingul online devine tot mai ales de către populație, observăm o creștere semnificativă în ultima perioadă a comenzilor de coșuri cadou gourmet de către persoane fizice – coșuri cadou pentru aniversare, pentru vizite la prieteni, părinți, frați, nași,fini etc. Coșurile cadou pregătite în colecția gourmetGIFT au capacitatea de a impresiona de două ori (la primire și la degustarea produselor componente), precum și avantajul de a îngloba mesaje puternice de mulțumire, prețuire, iubire, apreciere, grijă, felicitări, bucurie„, explică Floriana Tiron, owner gourmetGIFT.ro, unul dintre cele mai cunoscute magazine online de coșuri cadou gourmet, furnizor important pe segmentul de cadouri gourmet pe piața din România.

(P) Coșuri cadou de Paște pentru familie - cum să faci de la zero sau să comanzi un coș cadou gourmet premium

Cumperi coș cadou gata pregătit sau îl realizezi chiar tu

Cele mai multe persoane, la fel ca și companiile, preferă să aleagă coșuri cadou de Paște deja pregătite, gata de a fi dăruite. Mai mult, cei ce comandă online au posibilitatea de solicitare a livrării direct la destinatarii cadourilor, funcție practică mai ales dacă este o listă mai lungă de persoane sau dacă acestea locuiesc în alte localități. Tot mai mulți români care lucrează sau trăiesc în străinătate comandă coșuri cadou de Paște și de Crăciun pentru cei dragi de acasă – familie și prieteni. Plătești online de oriunde ai fi, iar coșul cadou este livrat la adresa dorită din România.

Avantajele în a comanda online coșuri cadou precum cele pregătite de gourmetGIFT sunt evidente. Ai parte de comoditate, economisești timp, mergi la sigur cu alegeri impresionante, nu ai emoții cu privire la forma finală a coșului cadou. Totuși, dacă preferi să realizezi coșul cadou chiar tu, deci să pui o amprentă personală, mediul online te ajută din nou. Poți comanda de pe internet produse gourmet de la branduri de top, exclusiviste, la prețuri foarte avantajoase.

(P) Coșuri cadou de Paște pentru familie - cum să faci de la zero sau să comanzi un coș cadou gourmet premium

În coșul cadou este bine să incluzi băuturi alcoolice (vin, whiskey, lichior, vin spumant, după cum consideri), ciocolată și alte selecții de dulciuri deosebite, cafea premium italiană, diverse produse gourmet exclusiviste. Este important ca toate produsele să arate wow, să impresioneze, dar să se și potrivească atât din punct de vedere vizual, cât și în ceea ce privește combinația de gusturi și arome fine. Alege branduri premium și de lux, poți opta de exemplu pentru șampanie franțuzească de la branduri celebre. Alte variante ar fi coșuri cadou tradiționale cu produse românești premium sau coșuri cadou care țin cont de cerințe speciale ale destinatarilor – produse fără gluten, fără zahăr, eco – bio, fără lactoză.

Pentru partea de aspect exterior al coșului cadou realizat pe cont propriu, poți comanda produse dintr-un magazin online de ambalaje cadouri și accesorii cadouri. Tăvițe cadouri, coșuri cadouri, cutii cadouri – vei găsi din toate. Internetul te ajută până la final: te poți inspira din creațiile altora, dar nu uita de nota personală, care face coșul tău cadou să fie unic, original!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!