Corina Bud revine ca artist independent și… „SUPERSTAR“

De Unica.ro pe
După o scurtă pauză din lumina reflectoarelor, Corina Bud lansează single-ul „SUPERSTAR“ prin propria ei casă de discuri, în colaborare cu artista și executivul Geneva (sau JJ). Artistele deja au o istorie împreună, căci au lucrat la hitul internațional “No Sleepin”, însă de data asta colaborarea lor este diferită.

Piesa cuprinde un stil nou pentru Corina (trap/pop) și este interpretat în modul clasic care deja o caracterizează pe artistă. „Loială, letală sweet & hot“. Melodia este inspirată dintr-o poveste de l’amour pe care Corina o trăiește intens jucându-se între melodii mușcate și ușor răzbunătoare.

„Ți-aș zice te urăsc, dar mi-ai simți iubirea din glas“

Corina Bud

Este ocazia perfectă pentru stilul ei cameleonic să iasă din nou la iveală prin atmosfera ambivalentă dintre melodie și videoclip.

De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp“, menționează Corina.

„SUPERSTAR“ este o retragere de putere dintr-o poveste în care Corina îi amintește lui “ex-beau” ca a pierdut ceva cu adevărat prețios.

Corina si Geneva

Videoclipul regizat de Rémy Bourçois și filmat de Sebastien Trân, are loc la Paris, la Hotel Kube, într-un bar de gheață la -20 °. Geneva declara că s-au gândit și la schimbarea locației. „Am fost cu toții foarte surprinși, habar n-aveam că este un adevărat bar de gheață! Ne-am gândit la schimbarea locației, însă în final am decis că este mult prea special. Corina a spus că rezistă, echipa a dat si ea OK-ul, așa că ne-am descurcat cu Vodka și Jäger“, spune Geneva.

Corina Bud si Geneva

Regizorul videoclipului s-a dus în direcția unui film glam/erotic din anii ‘90, iar Corina joacă acest rol esențial.
Hai să ne întoarcem acolo unde înflorirea, strălucirea și întunericul erau sinonime ale senzualității. Lucrăm la dualitate, între frig și fierbinte, care provoacă fluiditate din cadre abstracte și cadre strânse“, adaugă regizorul Bourçois despre conceptul videoclipului.

Foto: Teo Guerinoni (@guerinonii)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro