Cine e bărbatul care se machiază patru ore pe zi pentru a arăta ca păpușa Ken

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 septembrie 2020, 13:12

Felipe Adam, un tânăr de 17 ani din Brazilia, are o pasiune cu totul neobișnuită. Pentru a-și câștiga banii, Felipe se ocupă cu comercializarea mâncării gătite pe stradă, iar când iese din “rolul” de vânzător se transforma, la propriu, într-o păpușă umană.

Felipe Adam petrece zilnic câte patru ore pentru a se machia, coafa și îmbrăca precum celebra păpușă Ken, iar apoi își face poze și le distribuie pe rețelele de socializare unde a devenit deja celebru, având peste 1.650 de urmăritori.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Cine e bărbatul care se machiază patru ore pe zi pentru a arăta ca păpușa Ken

Tânărul spune că a fost inspirat de surorile sale, Amanda (21 de ani), și Carla (19 ani) care, în copilărie, desenau păpuși Bărbie. De la vârstă de 14 ani, Felipe a început să își câștige proprii bani și așa a reușit să-și să cumpere haine, pantofi și machiaj, toate pentru a se putea apropia cât mai mult de imaginea păpușii Ken, potrivit The Sun.

Felipe cheltuiește lunar în jur de 40 de dolari în fiecare lună pentru a arăta ca păpușa Ken, dar este ajutat și de mama și de surorile lui de la care primește încălțăminte, haine și machiaj.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!