Ce facem in timpul liber?

De Revista Look, pe

Ce facem in timpul liber?

Marile centre comerciale te rasfata cu programe speciale. Intre timp, o cafea buna, putin shopping si un tratament cosmetic sunt alegerile ideale.

Cup&cino
Iubitoarele de cafea proaspata au un motiv de bucurie. Cup&Cino se extinde cu sase noi cafenele in centrele comerciale Plaza Romania si Liberty Center, Fashion House, din centrul regional al Bancii Transilvania din Baneasa, si in locatia stradala Scala.

Epilare de durata
E timpul sa scapi de parul nedorit! Clinica Coquette, infiintata in 2003, cu sedii in Bucuresti, Cluj si Constanta, te asteapta cu un tratament specializat de epilare definitiva. O intreaga echipa de medici iti sta la dispozitie cu cea mai buna aparatura pentru ca pielea ta sa devina impecabila.

Exclusivist
Orasul Interzis este primul restaurant chinezesc de lux din Romania. Il gasesti in Bucuresti, pe strada Silvestru, nr. 3, si este imposibil sa nu-l recunosti. Intrarea – tipica unui palat chinezesc – te va introduce in atmosfera exclusivista a restaurantului, unde bucatarii chinezi iti pregatesc retete traditionale exceptionale.

Original
In Bucuresti, pe strada Gladiolelor, nr. 5-7, s-a deschis o lume noua, un magazin cu produse lucrate manual din materiale naturale. Interesant este locul in care vei gasi cosmetice din ingrediente naturale, bijuterii pictate manual, precum haine si pantofi unicat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!