Ce afecțiuni tratează noua gamă de ceaiuri marca Vedda

De Unica.ro pe
În tradiția țării noastre infuziile de plante joacă un rol foarte important în tratarea și prevenirea cât mai multor afecțiuni. Fitoterapeuții, chiar și medicii specialiști susțin această practică, plantele fiind considerate adjuvante ale tratamentelor medicamentoase.

Marca românească de ceaiuri Vedda a lansat de curând pe piața românească 16 sortimente de ceaiuri care tratează diverse afecțiuni. Rolul acestora este de a relaxa, hidrata, revigora, întări imunitatea, dar și în tratarea afecțiunilor respiratorii, gastrointestinale, de a susține controlul indicelui glicemic și greutății corporale.

Ce afecțiuni tratează noua gamă de ceaiuri marca Vedda

Infuziile din gama de ceaiuri Vedda pentru afecțiuni sunt obținute din plante naturale ale căror efecte benefice sănătății au trecut de mult proba timpului și evaluările științifice.

Atunci când organismul are nevoie de ajutor natura are cele mai bune remedii. Ceaiurile naturiste sunt la îndemână tuturor. Fie ca vorbim de o banală răceală sau de lucruri mai complicate ca o imunitate scăzută, indice glicemic peste valoarea maximă sau tulburări ale somnului, mixurile de plante sunt o soluție pentru toate acestea. Important este sa alegi rețeta care ți se potrivește iar de aceasta se ocupă producătorii de ceai.

Ceaiuri Vedda

Beneficiile consumului de infuzii din plante

Măceșele, cătina, ginsengul și cimbrul joacă un rol foarte important în procesul de întărire a sistemului imunitar. Folosite de secole pentru tratarea afecțiunilor respiratorii socul, busuiocul, salvia, mușețelul și feniculul și-au păstrat și dovedit și astăzi eficacitatea.

Plantele aromatice au proprietăți analgezice, antiinflamatorii, antiseptice, antidepresive, iar printre acestea se numără și lavanda. Fiecare sortiment de ceai pentru afecțiuni marca Vedda are un dozaj optim, fiind ușor de utilizat oferă consumatorului o experiență pozitivă.

Ceaiuri Vedda

O ceașcă de infuzie de plante nu înseamnă doar un simplu ceai, ci suma credinței, tradiției și a științei. Alege un stil de viață sănătos, bucură-te de tot ce natura îți pune la dispoziție, alege un produs 100% românesc produs în fabrica de ceai Vedda!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro