Că tot suntem în plin post, putem profita de moment nu doar pentru a ne detoxifia organismul, ci şi pentru a înlocui din vitaminele şi mineralele pierdute în restul anului.
Acest lucru se produce fără niciun efort suplimentar din partea ta, dacă incluzi salatele cât mai diverse în meniul tău pe durata postului.
Ingrediente pentru 4 porţii:
500 g salată verde, tăiată 1 ceapă roşie tăiată subţire 20 de măsline negre desărate 3 frunze verzi de ţelină (din cele mari, cu tulpinile late şi lungi) 1 ardei verde 1 ardei galben 4 roşii mici tăiate cubuleţe
Amestecă încet ingredientele salatei într-un bol, apoi prepară dressingul, adăugând uleiul la final şi amestecând bine, până când obţii o emulsie omogenă.
Toarnă dressingul peste salată şi amestecă bine
Serveşte între jumătăţile de chifle.
Notă: Dressingul acestei salate nu trebuie să fie lichid, deci adaugă-i apă DOAR dacă gustul este prea înţepător.
Calorii per porţie: 90 Timp de preparare: 45 minute Buget aproximativ: 25 lei