Dacă vrei ca petrecerea ta de Sărbători să fie una de neuitat, dacă vrei să-i faci o surpriză plăcută iubitului sau invitaţilor, atunci poţi să alegi
un preparat uşor, dar rafinat.
Rondelele medeteraneene sunt perfecte pentru bufetul suedez de Revelion. Ele sunt preparate de obicei cu mozzarella şi mandarine şi sunt servite ca pretenţie aristocrată alături de alte preparate deosebite cum ar fi minipateurile cu caşcaval sau tartinele picante cu cremă de brânză. Ingrediente
– 1 pachet foietaj – 3 mandarine – 50 gr de măsline – 250 somon afumat – 100 g mozzarella
Mod de preparare
Întinde foietajul şi taie-l în forme rotunde cu un pahar. Pune mozzarella peste fiecare bucată tăiată şi pune-le la cuptor timp de 15 minute. Între timp, taie peştele în fâşii, curăţă mandarinele şi taie-le feliuţe. La fel trebuie să procedezi şi cu măslinele. După ce le scoţi de la cuptor, adaugă toate ingredientele peste mozzarella cât timp rămâne fierbinte.
Timp de preparare aproximativ: 1 oră Buget estimativ: 25 de ron Calorii: 100 per porţie