Reţete cu spanac pentru weekend. Prepară un meniu complet

De Diana Zagrean pe

Reţete cu spanac pentru weekend. Prepară un meniu complet

Terină cu somon şi spanac

PENTRU 4 PERSOANE – PREPARARE: 45 MINUTE – COACERE: 40 MINUTE

► 600 g somon proaspăt ► 4 albuşuri de ou ► 400 g frunze de spanac congelat ► 100 ml smântână ► piper alb ► sare

►Se dezgheaţă spanacul la temperatura camerei. Se dau bucăţile de somon prin maşina de tocat carne.
► Se pun albuşurile de ou şi smântâna într-un castron, apoi somonul tocat, se asezonează cu sare şi piper şi se bate cu telul până se obţine o cremă groasă.
► Se acoperă forma de copt cu folie de plastic. Se creează un inel din frunzele de spanac, iar partea din mijloc se umple cu amestecul din somon.
► Se înfăşoară întreaga formă în folie de plastic şi se dă la cuptor, pe baie de aburi, la 80 grade C, pentru cca 35-40 de minute. Atenţie, apa nu trebuie să înceapă să fiarbă. Se răceşte şi se lasă la frigider peste noapte.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4