Reţete cu spanac pentru weekend. Prepară un meniu complet

De Diana Zagrean pe

Reţete cu spanac pentru weekend. Prepară un meniu complet

Terină cu somon şi spanac

PENTRU 4 PERSOANE – PREPARARE: 45 MINUTE – COACERE: 40 MINUTE

► 600 g somon proaspăt ► 4 albuşuri de ou ► 400 g frunze de spanac congelat ► 100 ml smântână ► piper alb ► sare

►Se dezgheaţă spanacul la temperatura camerei. Se dau bucăţile de somon prin maşina de tocat carne.
► Se pun albuşurile de ou şi smântâna într-un castron, apoi somonul tocat, se asezonează cu sare şi piper şi se bate cu telul până se obţine o cremă groasă.
► Se acoperă forma de copt cu folie de plastic. Se creează un inel din frunzele de spanac, iar partea din mijloc se umple cu amestecul din somon.
► Se înfăşoară întreaga formă în folie de plastic şi se dă la cuptor, pe baie de aburi, la 80 grade C, pentru cca 35-40 de minute. Atenţie, apa nu trebuie să înceapă să fiarbă. Se răceşte şi se lasă la frigider peste noapte.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"