DESERT RAW: Tarte cu mandarine şi cremă de ghimbir fără foc, de post

De Diana Zagrean pe

Dacă tot ţinem post şi vrem să începem săptămâna cu nişte dulciuri răcoritoare, sănătoase, de sezon, vă propun o reţetă raw deosebită. Iată cum se prepară nişte tarte cu mandarine şi cremă de ghimbir fără foc, de post absolut delicioase.
Ingrediente cremă de ghimbir şi mandarine:
1 ceaşcă felii de mandarine
1 lingură ghimbir proaspăt ras
½ ceaşcă alune caju
½ lingură suc de lime
1 linguriţă ulei de cocos topit
Ingrediente fursecuri macarons cu mandarine şi lime:
1 ¼ nucă de cocos rasă şi uscată
1 lingură coajă de lime
1 lingură coajă de mandarine
1/3 ceaşcă alune caju pisate
1 lingură zeamă de lime
3 linguriţe sirop de agave
2 linguriţe ulei de cocos
Décor:
5-6 mandarine curăţate
Citeşte mai departe şi află cum să prepari macarons cu mandarine şi cremă de ghimbir fără foc, de post pe pagina următoare!
 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv