Reţete raw: Ciocolată de casă gătită fără foc

De Ileana Voicu Ghinea pe

Ştiu că dulciurile frumos ambalate de pe rafturile magazinelor îţi fac cu ochiul de fiecare dată când treci pe lângă ele.
Lasă-mă, însă, să-ţi spun că nimic nu se poate compara la gust cu dulciurile raw. Nu mai vorbim cât sunt de sănătoase.

Ca să te conving, o să-ţi propun astăzi să încerci o reţetă de ciocolată de casă. Mai am un secret: este raw-vegan această reţetă, deci adio kilograme în plus.

Ingrediente:

1 avocado
4-5 linguri de ulei de palmier
3 linguri de miere
1 cană de migdale
100 gr de cacao pudră
1 cană de apă
1 baton de vanilie

Mod de preparare:

Asemenea tuturor produselor raw, şi ciocolata de casă se face foarte uşor. Toate ingredientele se pun în mixer şi se amestecă până când se transformă într-o pastă. Apoi, cu ajutorul unei linguriţe, din această cremă se pune în forme de ciocolată, mici sau mai mari, după gust, iar apoi se pun la congelator.
După circa o oră se pot servi fără probleme pentru că, nu-i aşa, silueta nu este în pericol.
Aici găseşti şi alte deserturi minunate!

Vă recomandăm încă o rețetă simplă și rapidă de ciocolata de casa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro