Reţete raw: Chec simplu şi sănătos

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Îţi este dor de prăjitura minunată pe care o făcea bunica în copilărie şi după care suspini acum pentru că nu este raw.
Am, din nou, o super veste pentru tine. Checul tău preferat se poate face fără unt, ulei, ouă, drojdie, foc. Ştiu că sună greu de crezut, dar chiar aşa este.

Ca şi ingrediente vei avea nevoie de:

2 linguriţe de făină de grâu
1 linguriţă de făină de migdale
2 linguriţe de făină de cânepă
2 linguriţe de miere
1 linguriţă de fulgi de cocos
1 teacă de vanilie
cacao
fructe uscate
apă pentru omogenizare

Modul de preparare, aşa cum te-ai obişnuit ori de câte ori vorbim despre produsele preparate raw este simplu, simplu. Evident, toate ingredientele se pun în blender şi se mixează bine, bine.

Apoi, se întinde compoziţia pe o folie alimentară şi se încearcă rularea. După care se introduce la frigider.
Se consumă după câteva ore.

Dar de un „Biscotti cu cireşe şi migdale”, ce ziceţi?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!