Reţete raw: Brioşe de lavandă cu struguri, pere, smochine şi vanilie fără foc

De Diana Zagrean pe

Brioşele sunt delicioase, indiferent de umplutura aleasă, de reţeta de bază sau de glazura folosită. Ei bine, ce spuneţi de nişte prăjituri raw, foarte sănătoase, cu mutle fructe şi arome inedite? Iată reţeta pentru brioşe de lavandă cu gem de struguri, smochine, cremă de pere şi vanilie fără foc.
Ingrediente gem de struguri:
2 ceşti boabe de struguri Ceasla sau Hamburg
3 linguri sirop de agave sau miere
Zeama de la ½ lămâie
1 ceaşcă gel de alge Irish moss
Amestecaţi primele trei ingrediente într-un blender, la viteză mare. Strecuraţi sâmburii şi coaja. Adăugaţi gelul de Irish moss la zeama fără impurităţi şi amestecaţi din nou. Daţi la frigider până la asamblarea brioşelor.
Citeşte mai departe şi află cum să prepari crema de vanilie cu pere şi crema de struguri cu smochine pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență