Reţete raw: Brioşe de lavandă cu struguri, pere, smochine şi vanilie fără foc

De Diana Zagrean pe

Ingrediente brioşe cu lavandă:
1 ceaşcă făină ovăz
1 ceaşcă făină de hrişcă
¼ ceaşcă flori de levănţică uscate
½ ceaşcă pudră de sirop de arţar
¼ ceaşcă gel de alge irish moss
¼ ceaşcă miere cu levănţică sau pastă de curmale
1 lingură extract de vanilie
2 sau mai multe linguri apă purificată
Amestecaţi toate ingredientele, în afară de ingredientele pudră (primele patru) într-un blender, la viteză mare. Incorporaţi încet făina şi adăugaţi apă după cum simţiţi că se formează aluatul.
Umpleţi 1/3 din nişte forme de brioşe din silicon sau teflon cu aluatul, formaţi o adâncitură cu degetul şi umpleţi gaura cu gem de struguri, după care umpleţi restul formei cu restul de aluat.
Deshidrataţi peste noapte în forme, scoateţi formele şi mai deshidrataţi încă 8-12 ore.
Reţete raw: Brioşe de lavandă cu struguri, pere, smochine şi vanilie fără foc
Folosiţi un tub de şpriţat sau o pungă cu vârful tăiat şi turnaţi deasupra brioşelor cremă de vanilie şi pere sau de struguri şi smochine. Presăraţi flori de lavandă şi serviţi cu cafea sau ceai.
Poftă bună!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3