Reţete raw: Brioşe de lavandă cu struguri, pere, smochine şi vanilie fără foc

De Diana Zagrean pe

Ingrediente cremă pere şi vanilie:
1 ceaşcă alune caju
2 pere coapte
2-4 linguri apă purificată
1 linguriţă extract de vanilie sau seminţele de la ½ păstaie de vanilie
Amestecaţi toate ingredientele într-un blender, până la omogenizare şi daţi la frigider până la servire.
Ingrediente cremă struguri şi smochine:
1 ceaşcă alune caju
½ ceaşcă boabe struguri negri sau roşii
½ ceaşcă smochine tocate
2-4 linguri apă purificată
1 linguriţă extract de vanilie sau seminţele de la ½ păstaie de vanilie
Amestecaţi toate ingredientele într-un blender, până la omogenizare şi daţi la frigider până la servire.
Citeşte mai departe şi află cum se prepară nişte delicioase brioşe de lavandă raw pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3