Cremă de ciocolată cu frişcă

De Revista Unica pe

Nu ştii ce prăjituri să faci sau ce mâncare să mai gătesti? Te ajutăm noi, cu cele mai simple şi mai gustoase reţete culinare, perfecte pentru tine şi familia ta.

200 g ciocolată de menaj;
două linguri cremă de ciocolată;
500 ml Hulala Chocolate;
150 ml frişcă Hulala;
3 gălbenuşuri;
100 g zahăr-pudră;
50 g zahăr tos;
fulgi de ciocolată

Bate frişca şi încorporează în ea, câte puţin, crema de ciocolată. Topeşte ciocolata la bain-marie, bate gălbenuşurile spumă, amestecă în ele zahărul-pudră, apoi toarnă-le în ciocolata clocotită. Adaugă frişca bătută cu cremă de ciocolată şi amestecă energic, pe foc mic, timp de cinci minute. Repartizează crema în şase pahare înalte. Ţine-le la rece două ore. Înainte de a servi, bate 150 ml frişcă cu zahărul gata adăugat. Serveşte decorat cu frişcă, fulgi de ciocolată şi fursecuri alături.

Iata si cum faci cea mai buna crema de ciocolata pentru prajituri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro