Bărcute umplute cu brânză

De Unica.ro pe

Nu ştii ce prăjituri să faci sau ce mâncare să mai gătesti? Te ajutăm noi, cu cele mai simple şi mai gustoase reţete culinare, perfecte pentru tine şi familia ta.

> timp de preparare:15 minute

Ingrediente (pentru 4 porţii):

â–º4-5 ardei graşi
â–º200 g brânză proaspătă de vaci
â–º2-3 linguri de smântână
â–º2 linguri de caşcaval ras
â–ºsare
â–º1/2 legătură mărar
â–º2-3 felii de şuncă presată
â–º2-3 felii de caşcaval

Mod de preparare:


1. Ardeii graşi se spală, se taie pe lung în trei şi se curăţă de seminţe. Se aleg feliile mai mari şi se păstrează pentru umplut, iar 2-3 felii mai mici se taie cubuleţe. Şunca şi caşcavalul se taie în formă triunghiulară.

2. Brânza dulce se pasează şi se amestecă cu smântâna, caşcavalul ras, ardeiul gras tăiat cubuleţe şi mărarul tocat mărunt. Se potriveşte la gust cu sare.

3. Se umplu ardeii graşi cu această compoziţie, iar deasupra se prind feliile de şuncă şi caşcaval în câte o scobitoare. În vârf se pune câte un cubuleţ de ardei gras.

Foto: Shutterstock

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica