Cine îl înlocuieşte pe Dragoş Bucur în emisiunea „Visuri la cheie”

De Unica.ro pe 16 aprilie 2018
După ce Dragoş Bucur s-a retras pentru o perioadă, alături de familie, în Olanda, producătorii emisiunii "Visuri la cheie", de la Pro TV, au fost nevoiţi să-i găsească un înlocuitor. Iată cine va fi noul prezentator "Visuri la cheie"!

Noul prezentator „Visuri la cheie” este… tot actor

Se pare că Dragos Bucur va fi înlocuit în emisiunea de la Pro TV… tot de un actor. Noul prezentator „Visuri la cheie” este Corneliu Ulici.

În urmă cu mai bine de 15 ani, Corneliu se înscria în concursul Popstars la PRO TV, a ajuns în finală și a făcut parte din trupa Bliss, formată în urma competiției. După ce a renunțat la muzică, s-a dedicat actoriei, fiind absolvent al Universității Naționale de teatru și Film I.L. Caragiale din București. De-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme, printre care „Comrade Detective”, „The crucifixion” și „Ceva bun de la viață”, scurt-metraje și spectacole de teatru.

Corneliu Ulici

Începând din acest sezon, Corneliu va prezenta emisiunea „Visuri la cheie” și, împreună cu echipa de arhitecți, designeri și constructori, va schimba destinele unor familii cu care viața a fost dură.

„Sunt onorat să fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoție emisiunea în fiecare sezon și am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoș Bucur și întreaga echipă, așa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris. Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca viețile lor să fie mai bune. Îmi doresc ca la finalul acestui sezon, împreună cu echipa Visuri la cheie, să trag linie și să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru.”, a declarat Corneliu Ulici.

Ce pasiuni are Corneliu Ulici, noul prezentator „Visuri la cheie”

Pe lângă faptul că este actor, Corneliu este pasionat de construcţii şi grădinărit. El spune că îi place să meșterească orice, de la obiecte și mobilier din lemn până la structuri complexe, și iubește să-și petreacă timpul la țară, alături de părinții săi.

Vezi şiCum arată familia lui Omid, arhitectul iranian de la „Visuri la cheie”

Vezi şiPrima declarație a lui Dragoș Bucur după ce s-a aflat că părăsește ”Visuri la cheie”

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton