Cele mai emoționante postări ale vedetelor străine care au celebrat Ziua Mamei

Vedetele de peste hotare au serbat pe 14 Mai o zi specială, Ziua Mamei. Prin urmare, internetul a fost asaltat de mesaje frumoase, emoționante și calde, cât și de numeroase fotografii vechi și inedite, dezvăluite în premieră. Vezi ce persoane publice au oferit fanilor o privire în viața lor personală, prin declarații de iubire făcute de Ziua Mamei.

Reese Witherspoon

Actrița americană Reese Witherspoon a celebrat Ziua Mamei postând un tablou de familie în care este surprinsă alături de copiii ei. Reese declară că job-ul de mamă este unul din cele mai minunate lucruri, învățând de la cei 3 copii ai săi cum să fie mai răbdătoare, mai bună și creativă.

 

Bella Hadid

Bella Hadid și-a surprins fanii cu un set de fotografi extrem de simpatice în care apare, atât ea, cât și fratele și sora ei împreună cu mama lor. Pozele sunt vechi, de pe vremea când aceasta avea doar câțiva anișori, Bella declarând că este extrem de norocoasă să aibă o mamă precum Yolanda Hadid.

Justin Trudeau

Politicianul canadian nu a rămas imun la această zi specială. Se pare că Justin Trudeau a complotat împreună cu fiul și fiica sa la realizarea unei frumoase surprize dedicată soției și mamei copiilor lui.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: