Ce dulciuri propun cofetarii să punem pe masa de Paște

De Oana Savin pe 03 aprilie 2018
Când vorbim de bunătățile de Paște, inevitabil vin în discuție și dulciurile. În acest sens, cofetarii vin cu propuneri de dulciuri tematice pentru masa pascală.

Astfel, specialiștii recomandă să servim ca desert turtă dulce, eclere personalizate, ou de ciocolată belgiană, torturi cu decor special, macarons, praline artizanale, eclere și cupcakes.

De asemenea, nu ar trebui să lipsească nici cozonacul tradițional.

Citește și: Câte dulciuri ai voie să mănânci ca să nu te îngrași

Ouăle de ciocolată

Realizat artizanal din ciocolată belgiană de cea mai bună calitate, oul de Paște este o invitație la a descoperi gustul intens al ciocolatei într-un decor inspirat de această sărbătoare.

Eclere personalizate

Eclerele personalizate cu mesaje speciale vor atrage privirile tuturor celor care se află la masă.

Citește și: Trei reţete de dulciuri de Paşte, propuse de specialiştii Chef Parade

Turtă dulce

Turta dulce nu mai este simbolul sărbătorilor de iarnă. Figurinele cu forme speciale sunt un deliciu ce pot fi savurate cu orice ocazie.

Cozonac

Cozonacul nu trebuie sub nicio formă să lipsească de pe lista bunătăților de Paște. Pufos și cu diverse umpluturi, acesta este desertul favorit al românilor de pretutindeni.

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este secretul unei vieți de cuplu fericite