Cătălin de la Insula Iubirii, mesaje cu subînțeles pe Facebook

Cătălin de la Insula Iubirii, tânărul care și-a înșelat iubita, pe Nicoleta, cu o altă Nicoleta, ispita din cadrul emisiunii, pare că regretă acum acțiunile lui din cadrul show-ului.

După ce sute de oameni i-au trimis mesaje în care i-au spus că nu trebuia să-și înșele iubita și că a făcut un gest foarte urât, tânărul a început să posteze pe contul său de socializare tot felul de mesaje, din care lasă de înțeles că îi pare rău. Cătălin și iubita Nicoleta erau împreună de doi ani, dar aveau o relație de prietenie de 10 ani. Bărbatul a renunțat la toată relația pentru a avea o aventură în Thailanda cu ispita Nicoleta, la doar 4 zile după ce a ajuns pe insulă.

Iată ce a postat tânărul pe internet:

Mai întâi s-a filmat în mașină, în timp ce cânta o melodie ale cărei versuri spun “Sunt și eu om, fac greșeli, nu da vina pe mine“.

A doua zi, acesta a postat o poză, în care apare alături de un măgar, iar mesajul care însoțește poza este simplu… “Doi măgari“.

Așadar, pare că acum Cătălin regretă deciziile luate în emisiune. Se pare că ulterior întoarcerii lor din Thailanda, flacăra pasiunii dintre el și ispită s-a stins, iar iubita Nico l-ar fi iertat, iar acum sunt din nou împreună.

Citește și – Ce s-a întâmplat cu Cătălin și iubita lui Nicoleta, de la “Insula Iubirii”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: