Au adoptat o fetiță găsită într-o cutie de pantofi. Când a ajuns în noua casă și a văzut ceasul din hol, copila și-a schimbat radical comportamentul

În urmă cu mulți ani, o fetiță de doar o lună a fost abandonată într-o gară din China, într-o cutie de pantofi.  Era singură, înfășurată într-o haină albastră, iar oamenii treceau pe lângă ea încercând să o ignore.

Din fericire, un om cu suflet a ridicat-o din cutie și a dus-o la un orfelinat.

Între timp, Chuck și Kim Walker, doi soți din America, simțeau că familia lor nu este completă. Cei doi aveau deja un băiețel și îți pierduseră al doilea copil la naștere. La începutul anilor 2000 adoptase o fetiță, dar acum își doreau să mai adopte încă un copil.

Auzise de  fetița din China abandonată într-o cutie de pantofi și, impresionați de povestea ei, s-au decis să o adapte. Copila împlinise deja un an.

Abia acum începe incredibila poveste de viață a unei fetițe din China, o fetiță cu un talent incredibil, așa cum aveau să descopere părinții săi adoptivi.

După ce au adus-o acasă, în Statele Unite, pe micuța McKenzie, Chuck și Kim au avut parte de o surpriză neașteptată. Și-au dat seama aproape imediat că fetița are un talent deosebit.

„Când a intrat pentru prima oară în casa noastră, s-a apropiat de ceasul din hol, a ascultat melodia și apoi a început să imite sunetele”, povestesc americanii.

 

Acum, în vârstă de 9 ani, McKenzie a participat deja la mai multe concursuri muzicale, unde a primit numeroase premii. Iată cum cântă fetița:

Citește și – A fost abandonat într-o pubelă de gunoi pe când era bebeluș, dar a reușit să-și găsească tatăl biologic după 25 ani

Citește și – Și-a abandonat fiica bolnavă în maternitate. După 25 de ani, a deschis televizorul și a amuțit

Foto – captură Youtube (MMStories TV)

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: