Horoscop: Ce surprize sexy să îi faci în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Berbecul adoră surprizele sexy. Capricornul şi Peştii nu se dau în vânt după surprize, dar preciază gestul. Vezi ce surpriză sexy poţi să-i faci şi tu iubitului tău.

Berbec

În cazul lui, nu prea contează ce surprize îi faci. Important e să îi faci pentru că adoră surprizele şi noutăţile de tot felul, dar mai ales pe cele sexy. Este cu atât mai atras de tine dacă surpriza pe care i-o faci reprezintă o provocare pentru el. Pe Berbec îl atrage competitia şi vrea să fie mereu primul, iar gelozia îl face să te dorească mai mult.

Taur

O viaţă sexuală împlinită condimentată periodic cu noutăţi este foarte importantă pentru Taur. Îi plac surprizele sexy, dar trebuie să fii foarte creativă ca să-l surprinzi cu adevărat. În cazul lui nu funcţionează vechiul cu truc cu lenjeria sexy, a mai văzut aşa ceva de multe ori. Gândeşte-te la ceva mult mai nebunatic şi ai grijă la prezentare pentru că prima impresie e importantă.

Gemeni

E foarte schimbător şi trebuie să te adaptezi la personalitatea lui. Când vrei să-l surprinzi trebuie să-i ghiceşti starea şi să-ţi dai seama de ce are nevoie în acel moment. Uneori este romantic şi îl poţi uimi cu banalele lumânărele aprinse lângă pat, alteori e sălbatic şi va trebui să faci o vizită la sex shop. Oricum, el va aprecia gestul chiar dacă surprinza nu e pe placul lui în acel moment.

Rac

Racul e mai temător şi mai sensibil, aşa că nu te aventura la jucării sexuale. S-ar putea să îl sperii dacă nu e gata să le încerce alături de tine. Mai bine orientează-te către o surpriză romantică ce nu are neapărat legătură cu sexul dar poate duce la o noapte senzuală. Ce ai zice de o cină cu preparate afrodisiace? Oricum trebuie să ştii că nu se dă în vânt după surprize. Îi plac, dar poate trăi şi fără ele.
Vezi şi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!