Zodii care nu se suportă

De Adina Radu, pe
Fiecare zodie vine cu un pachet de trasături de personalitate. Din păcate, aceste trăsături pot să împiedice întelegerea și comunicarea dintre zodii. Viața ar fi tare plictisitoare dacă toate zodiile s-ar întelege și iubi.

Zodia Berbec nu suportă zodia Fecioară. Berbecul este îndrăzneț, loial, protector, dar îi lipsește empatia și e ușor agresiv. Nu se întelegere cu Fecioara pentru că e la fel de ambițioasă ca el, dar și prea perfecționistă și tăcută. Berbecul și Fecioara sunt două capete tari și nu se suportă pentru ca niciunul nu poate renunța, nu poate da înapoi.

Zodia Taur nu se înțelege cu zodia Taur. De ce? Taurii au un ușor complex de superioritate și nu suportă să i se spună ca nu au dreptate. Ei nu urmează turma, ei o formează. Nu pot exista doi conducători într-o turmă, nu?

Zodia Gemeni nu suportă zodia Vărsător. Gemenii sunt prietenoși, amabili, dar nu se gândesc la repercusiunile acțiunilor lor, iar Vărsătorii nu sunt empatici, detașați și nu se implică, lucruri care îi scot din sărite pe Gemeni.

Zodia Rac nu se înțelege cu zodia Balanță. Racii se supără ușor, deși sunt cinstiți, toleranți și sensibili. Balanțele trec de la o stare la alta, sunt leneși și la fel de senibili ca Racii. Doua persoane așa de sensibile nu se pot suporta. Fiecare cuvânt poate răni sau deranja.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!