Zodii care își plâng de milă

De Adina Radu, pe

Planetele tutelare, anumite conjuncții, casele, luna plină sau luna nouă pot afecta și pot determina ca unele zodii să-și plângă de milă mai mult ca altele. Această sensibilitate le poate da de furcă și îi poate încurca pe unii nativi să aibă o viață liniștită alături de semenii lor.

Semnele de apă sunt sensibile și au o predispoziție pentru dramă. Apa absoarbe tot ce atinge: energiile negative și sentimentele. Deși pare fragilă, apa nu se poate distruge. Ea se transformă mereu. Apa se purifică, dar nu dispare.

Zodia care își plânge de milă cel mai des este Pești. Peștele este o zodie metafizică, extrem de spirituală, chiar mistică. Un semn de apă care uneori exagerează cu volumul de fluide ce curge pe obraz.

Sensibilitatea exagerată face ca Peștele să ia decizii greșite bazîndu-se pe emoțiile și trăirile proprii. Trăiește într-o lume utopică și se sacrifică cu bună știință pentru alții. Ajunge să își plângă de milă din cauza acestor greșeli.

Insultele și jignirile îi afectează foarte mult pe Pești, se vor considera vinovați pentru cuvintele urâte aduse de alții.

Racul este o zodie de apă care suferă în tăcere și își va plânge de milă undeva departe, fără să fie văzut. Familist convins, nativul din Rac va empatiza cu persoanele dragi. Va strânge tristețea altora și va ajunge ca un vulcan, explodând în lacrimi. Din cauza acestei trăsături ajung să-și plângă singuri de milă, căci nu pot bloca sau controla sensibilitatea proprie.

Scorpionul e suspicios, frământat, obsesiv și veșnic frustrat. E atât de nemulțumit de tot ce i se întâmplă și ceea ce realizează, încât frustrările și neputința proprie se transformă în milă asupra propriei persoane. Scorpionii își detestă această vulnerabilitate, deși sunt cea mai puternică și încăpățânată zodie de apă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!