Zodia ta este regină sau prințesă?

De Adina Radu, pe

Orice femeie este regină sau prințesă în ochii cuiva. Din punct de vedere al personalității astrologice, zodiile se împart și ele în prințese sau regine. Verifică în lista de mai jos dacă zodia ta poartă coroană sau coroniță.

Femeia din Berbec este regina zodiacului. Ea este cea mai puternică femeie, cea care ține frâiele în orice situație. Niciun rege nu crâcnește în fața reginei Berbec.

Zodia Taur se bucură că este prințesa cea mai puternică din regat. Își asumă rolul primit și îl onorează cu fruntea sus.  Femeia din Taur este Cenușăreasa zodiacului.

Nativa din Gemeni este regina rea a zodiacului din cauza incoerenței, a caracterului duplicitar. Nu știe ce vrea, dar sigur știe ce nu vrea.

Femeia din Rac este prințesa frumoasă și sensibilă. Cucerește inima prințului, dar și inima poporului.

Zodia Leu s-a născut ca să fie regină. Va încerca să cucerească, nu să fie cucerită.

Fecioara este regina închisă în castel. Va trăi izolată, exact ca Aurora. Va fi cucerită, dar va conduce relația și regatul.

Balanța este regina bună care va sacrifica totul pentru fericirea și bunăstarea poporului său.

Nativa din Scorpion este o regină rea care va avea multe aventuri și va face toate sacrificiile pentru a-și atinge scopul, chiar și un pact cu Diavolul.

Femeia din Săgetător este regina care va porni războaie în numele dreptății. Se va îndrăgosti repede și profund.

Zodia Capricorn este prințesa care nu vrea să fie prințesă. Nu vrea să fie salvată și nici să poarte rochiile de bal, dar va sacrifica totul pentru dragoste.

Nativa din Vărsător este regina genială care va câștiga războiul folosind-și mintea. Iubește oamenii și nu va sacrifica relațiile cu ei pentru a-și atinge scopul.

Femeie din Pești este prințesa care așteaptă prințul pe cal alb din cauză că este prea temătoare și introvertită pentru a acționa.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!