Vacanţă de criză pentru fiecare zodie

De Corina Buhagiar pe

Dacă eşti în criză cu banii nu înseamnă că trebuie să stai toată vara în casă. Există şi variante ieftine de vacanţă. Alege-o pe cea potrivită zodiei tale!

Berbec: Tu ai talentul să faci dintr-o vacanţă banală una spectaculoasă prin simpla ta prezenţă. E suficient să îţi convingi prietenii să vină la o cabană din munţi. Diham, de exemplu…

Taur: Poate ar fi momentul să încerci ceea ce se cheamă agroturism. O pensiune îngrijită, undeva într-o zonă deluroasă, nu prea departe de casă. Să zicem… pe Valea Prahovei.

Gemeni: Costineşti, aglomerat şi plin de viaţă este cea mai indicată destinaţie pentru tine în caz că nu-ţi permiţi o vacanţă mai luxoasă. Poţi să te distrezi de minune alături de o mulţime de prieteni.

Rac: O escapadă la Vama Veche, mai ales dacă obişnuiai să treci pe acolo în copilărie, îţi va reîncărca bateriile pe surprinzător de puţini bani.

Leu: Nici nu concepi să pleci în vacanţă undeva unde să nu ai tot convortul asigurat. Maxima concesie pe care o faci, în caz de criză, este să treci de la 5 stele eventual la 4. Caută un hotel în Mamaia…

Fecioară: Nu eşti pretenţioasă şi chiar dacă ai avea mai mulţi bani decât anul acesta tot nu i-ai arunca aiurea. Un camping decent într-o staţiune curată este suficient ca să te simţi bine.

Balanţă: Ştii statiunea Venus? Are ceva desuet şi fermecător în acelaşi timp. Hotelurile au nume de fete, iar plaja e acceptabilă, chiar dacă nu e nisipul super-fin cu care te-ai obişnuit.

Scorpion: Ai fost vreodată la Gura Portiţa? E mai greu de ajuns, dar merită! Se spune că face parte din litoralul secret al Mării Negre şie puţin probabil să te deranjeze cineva acolo…

Săgetător:
Dacă n-ai destui bani ar trebui să-ţi reduci din dorul de ducă şi să te limitezi la România. Dar sunt zone unde te vei simţi ca în străinătate. Ce-ai zice de Sovata? Nu prea auzi limba română…

Capricorn: Eşti cel mai greu de convins să laşi munca şi criza şi să te relaxezi undeva, chiar pe bani puţini. Undeva la munte unde să nu te deranjeze nimeni ar fi ideal. Caută în Apuseni!

Vărsător: Ai nevoie doar de câţiva prieteni ca să te simţi bine. Ce-ar fi să vizitezi, pur şi simplu, unul dintre oraşele mari ale ţării în care n-ai avut ocazia să mergi până acum. Ai fost la Timişoara?

Peşti: Mergi la Braşov. S-a deschis acolo un Water Park de toată frumuseţea. Şi ai în felul acesta şi „mare” – sau mă rog, apă – şi munte simultan!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat