Surprize erotice în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

O surpriză erotică te ajută să îl impresionezi la începutul unei relaţii, dar şi să condimentezi viaţa de cuplu, atunci când simţi că s-a instalat rutina. Dacă vrei să fii sigură…
… că îl surprinzi plăcut în pat, ia în considerare şi ce spun astrele despre preferinţele lui sexuale. În funcţie de zodie, bărbaţii au anumite fantezii, aşa că preferă să-i surprinzi pe măsură.

Iată ce surpriză erotică să-i faci iubitului tău, în funcţie de semnul lui zodiacal!

Berbec

Bărbatul Berbec preferă sexul impulsiv şi rapid, căci se aprinde, dar se şi stinge repede în pat. Îl surprinzi plăcut, dacă îi pregăteşti ceva deosebit de spontan, care să-i crească adrenalina. Ar aprecia o partidă scurtă de sex într-un loc interzis, pentru că îi place să rişte şi să învingă diverse  obstacole.

Taur

Pentru bărbatul Taur dragostea trece prin stomac. Este senzual şi crede că sexul este o experienţă care ar trebui să antreneze toate simţurile. Aşa că o cină romantică, un vin bun, lumânări parfumate, iar mai apoi o partidă de sex pe-ndelete reprezintă o surpriză perfectă pentru acest nativ.

Gemeni

Dacă iubitul tău este în zodia Gemeni, ai remarcat că are multă imaginaţie în pat. O surpriză specială pentru acest nativ este să pregăteşti un scenariu sexy în cele mai mici detalii. Transformă dormitorul în „biroul şefului”, tu fiind costumată în secretară şi gata să-i spui că ai pierdut un client important…

Rac

Bărbatul Rac consideră că sexul este o manieră deosebit de intimă în care să îţi exprimi sentimentele. O surpriză erotică, cu care îl inciţi este tocmai să îi arăţi în timpul sexului ce simţi pentru el. Oferă-i un masaj erotic cu un ulei afrodisiac, pune o melodie sugestivă pe fundal  şi şopteşte-i cât de fericită eşti alături de el.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3