Ce ascunde un bărbat în pat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 19 februarie 2020, 19:15
Dacă eşti curioasă cu ce ochi te priveşte atunci când faceţi sex şi ce anume preferă să ascundă de tine la început, citeşte ce spune zodia lui despre el!

Se spune că bărbaţii nu se destăinuie cu una cu două. Motivul? Codul lor genetic, educaţia primită, iar acum astrologii susţin că şi semnul zodiacal îi predispune să ţină… anumite secrete.

În pat bărbaţii tind să-şi ascundă adevărata natură sexuală, cel puţin la începutul unei relaţii în care sentimentele pentru parteneră sunt foarte puternice.

Berbec

În pat Berbecul se aprinde repede, dar evită să îţi arate că se stinge la fel de repede. Pentru el contează detaliile, aşa că e posibil nici să nu realizezi că tocmai l-ai excitat peste măsură sau că ai făcut ceva care i-a tăiat cheful. Oscilând dintr-o extremă într-alta cu o viteză ameţitoare Berbecul îndrăgostit va încerca să îşi mascheze pasiunea, fie ea pozitivă sau negativă, pentru a nu-şi speria partenera.

În pat te vede ca pe o extensie a lui, pe care vrea să o modeleze după bunul său plac. Din această cauză tinde să o trateze pe cea de lângă el ca pe un obiect sexual, intenţiile lui fiind însă mai profunde.

Taur

În pat Taurul te priveşte, te atinge, te adulmecă, te simte cu toate simţurile şi te răsplăteşte pentru simplul fapt că îl încânţi cu multe gesturi senzuale. Acest nativ are un libido puternic şi poate rezista timp îndelungat în pat, dar va încerca să nu îţi arate din prima că are resurse inepuizabile, pentru a nu-l considera vreun obsedat.

În pat Taurul te vede ca pe un bun pe care îl posedă. Preferă să facă sex atunci când este implicat într-o relaţie serioasă, de aceea, dacă te-a invitat în patul lui, atunci te-a invitat şi în viaţa lui.

Gemeni

În pat nativul zodiei Gemeni rămâne foarte cerebral şi adoră jocurile erotice care să-i stimuleze imaginaţia. Te va aborda în moduri care de care mai indecente, în special cu vorbe murdare, pentru a vedea cât de departe eşti dispusă tu să mergi. Are multe scenarii inedite în minte şi se va feri la început să îţi împărtăşească toate fanteziile lui, pentru că nu vrea să te surprindă în mod neplăcut.

În pat zodia Gemeni te vede ca pe o parteneră de joacă cu care poate vorbi şi cu care poate interpreta orice rol îşi doreşte.

Citeşte continuarea pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!