Horoscop: Ce poziţii de sex preferă în funcţie de zodie

De Amelia Matei, pe

Dacă Berbecul vrea să încerce toate poziţiile din Kamasutra, Leul se mulţumeşte doar cu cele în care poate să te domine. Vezi ce poziţii de sex preferă iubitul tău!

Berbec

Adoră noutăţile şi provocările pe toate planurile, aşa că nu te aştepta să-l satisfaci în poziţia misionarului. Mai degrabă propune-i nişte poziţii ciudate, acrobatice şi cu siguranţă nu va refuza să le încerce. Dacă te vede iteresată nu e exclus să-şi ţină Kamasutra pe noptieră cu scopul de a încerca toate poziţiile de acolo. Deliciile exotice sunt foarte importante pentru el, aşa că va trebui să te conformezi dacă vrei să-l ştii satisfăcut.

Taur

Nu este genul care se mulţumeşte cu puţin. Nu e vorba doar că sexul e important pentru el. Sexul de calitate e important pentru el. Dacă preferă căile deja bătătorite sau preferă să experiementeze depinde de firea lui şi de cât de receptivă te arăţi tu. Poţi să-l satisfaci şi în poziţiile clasice, dar trebuie să vadă că îţi dai cu adevărat interesul şi că îţi doreşti să fii acolo, în acel moment.

Gemeni

Este omul extremelor, aşa că să nu te mire dacă azi are chef de sex liniştit în poziţia misionarului, iar mâine apare cu cine ştie ce imagini din reviste cerându-ţi să încercaţi cele mai ciudate poziţii. Ca să fii cu un pas înaintea lui, propune-i tu poziţii din cele mai ciudate şi o să fie plăcut surprins. Oricum, este clar că urăşte rutina şi plictiseala, deci surprinde-l cât mai des.

Rac

La începutul relaţiei, Racul este foarte pasional şi pregătit să pună în practică cele mai ciudate fantezii, inclusiv poziţii ciudate. Dacă nu îi propui tu, o să-ţi propună el şi vei surprinsă de imaginaţia şui sexuală. Pe măsură ce relaţia avansează, va deveni mai potolit şi va fi mai puţin interesant nu numai de poziţiile ciudate, ci şi de sex. Asta nu înseamnă că nu te mai iubeşte.
Vezi şi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!