Horoscop: Ce poziţii de sex preferă în funcţie de zodie

De Amelia Matei pe

Săgetător

Este un aventurier din toate punctele de vedere şi dacă vrei să-l ţii cât mai mult lângă tine, secretul stă în varietate şi schimbări. Propune-i mereu alte şi alte poziţii, alte şi alte fantezii. În general, nu îi plac poziţiile clasice, ci le preferă pe cele mai ciudate. Nu exagerezi dacă te pui la curent cu toate noutăţile în materie de sex pentru că numai aşa îl vei putea satisfce cu adevărat.

Capricorn

Este un tradiţionalist prin excelenţă, iar sexul nu e cea mai mare pasiune a lui. Sentimentele şi armonia din cuplu contează mai mult. Îi plac poziţiile în care poate să te strângă în braţe şi să te sărute, dar ca orice bărbat, va aprecia dacă îi faci câte o surpriză exotică din când în când. Măcar „linguriţa” sau „pe la spate” tot trebuie să încercaţi.

Vărsător

Dacă reuşeşti să comunici bine cu el – comunicarea este de bază pentru el – nu veţi avea nevoie de Kamasutra. Ăuteţi crea voi o a doua Kamasutra experimentând în dormitorul propriu. Are multă imaginaţie şi cele mai bune idei îi vin atunci când are ocazia să comunice cu cineva de încredere, lucru valabil şi pe plan sexual.

Peşti

Îi plac toate poziţiile în care poate să te privească în ochi, să te sărute, să îţi şoptească tandru „te iubesc”. A ghicit, e cel mai romantic semn zodiacal şi nu are rost să faci acrobaţii de dragul lui. Poziţia misionarului îi este de ajuns. Desigur, dacă tu îţi doreşti altceva, se va supune dorinţelor tale pentru că satisfacţia ta şi părerea ta despre el contează foarte mult.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3