Horoscop: Ce poziţii de sex preferă în funcţie de zodie

De Amelia Matei pe

Leu

Pentru Leu e bună orice poziţie în care poate să te domine, doar e regele zodiacului. Poziţiile pe la spate sunt preferate de mulţi nativi, dar vei vedea că se interesează şi de preferinţele tale pentru că vrea să fii satisfăcută în pat – vrea să fie cel mai bun în orice domeniu, inclusiv la sex, iar dacă femeia de lângă el nu e în al nouălea cer, înseamnă că a dat greş.

Fecioară

Nu îl interesează în ce poziţie faceţi sex, dar îl interesează să iasă mereu perfect. Să nu te mire dacă vrea să schimbaţi câte trei-patru sau chiar mai multe poziţii la fiecare partidă de sex. Dacă ceva nu e în regulă, face schimbările necesare chiar şi atunci când ţi-e lumea mai dragă. Cu timpul poate deveni o problemă dorinţa lui de perfecţiune, aşa că fii pregătită să-l potoleşti.

Balanţă

Sofisticatul bărbat Balanţă ridică sexul la rang de artă, aşa că orice poziţie aţi încerca, fii sigură că o să-i iasă bine de fiecare dată. În general preferă poziţiile exotice, pe care nu oricine le poate pune în practică şi probabil că va vrea să le încercaţi de la primele experienţe împreună ca să-ţi arate cât de „altfel” este el. Probabil că vei fi chiar impresionată, iar dacă nu eşti, încearcă să te prefaci, căci orgoiul lui e fragil.

Scorpion

Nu prea îi pasă în ce poziţii faceţi sex. Contează să faceţi cât mai mult şi cât mai des. Pasionalul Scorpion pune mult preţ pe cantitate, căci are un libido bine dezvoltat. Asta nu înseamnă că întotdeauna calitatea va fi scăzută. Când te vede interesată şi are timp, ştie cum să te satisfacă, iar dacă eşti dispusă să încercaţi poziţii mai speciale, cu atât ma bine pentru el. Oricum, când vine vorba de sex, el nu face mofturi, acceptă orice.
Vezi şi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3