Mişcări erotice care îl vor cuceri în funcţie de zodie

De Raluca Cristea, pe

Dacă vrei să cucereşti un bărbat, poţi adapta tehnicile de cucerire în funcţie de semnul lui zodiacal. Află ce zodie este şi cucereşte-l aşa cum îşi doreşte!

Foloseşte-te de mişcările erotice potrivite bărbatului din fiecare zodie!

Când seduci bărbatul Berbec

Cu cât eşti mai provocatoare, cu atât îl apropii de tine. Evident, nu trebuie să fii vulgară. Dacă vrei ceva, abordează-l. O să-ţi dai seama imediat dacă este interesat de tine. Îi place să primească complimente, aşa că apropie-te de el şi şopteşte-i uşor la ureche că arată foarte bine. Îl excită să îl provoci cu discuţii despre sex.

Când seduci bărbatul Taur

Ai găsit bărbatul care adoră să se lase cucerit. Îl excită mirosul de parfum aşa că, dacă vrei să îl inciţi, parfumează-te discret cu un parfum tare dar nu foarte dulce. Este foarte sensibil la stimuli, aşa că atinge-l aparent din greşeală pe mână, spate sau gât. Completează starea de bine şi puterea de seducţie cu o glumă provocatoare.

Când seduci bărbatul Gemeni

Bărbaţii din zodia Gemeni au o atracţie nebună pentru femeile sigure pe ele. Cu cât mai rar subiectul vostru de conversatie, sau mai aluziv, cu atât mai bine. Îl excită să îi vorbeşti încet, apăsat, accentuând cuvintele cu tentă sexuală. Îl înnebuneşti dacă te atingi aparent din greşeală pe coapse sau şolduri.

Când seduci bărbatul Rac

Cucereşte-l mai întâi cu o discuţie antrenantă despre muzică, cultură sau excursii. Apoi, încearcă artileria grea şi răsfaţă-l, atinge-l, mângâie-l prin păr. Îl excită dacă te îmbraci cu haine care îţi pun în evidenţă picioarele şi mai ales sânii. Mişcarea erotică finală este să stai cu spatele la el şi să te apleci, pe motiv că ai scăpat ceva pe jos.

Când seduci bărbatul Leu

Îţi faci o intrare de succes dacă îi faci complimente pentru gesturile, obiceiurile sau hainele lui. Mângâie-l pe ceafă şi este jumătate al tău. În acelaşi timp, şopteşte-i foarte încet la ureche că îl placi. Când stai lângă el, apasă-te puţin spre el, mai ales dacă te apeşi pe spatele sau pieptul lui.

Când seduci bărbatul Fecioară

Nimic nu îl excită mai tare decât să fie cucerit de o femeie care arată impecabil. Nu este pretenţios şi, spre deosebire de alte semne zodiacale, el nu pune mare preţ pe erotism când se lasă cucerit. Mişcările tale nu trebuie să fie erotice, ci doar senzuale. Dansează cu el şi pe lângă el, mişcă-te lasciv şi fii mereu proaspătă. Dacă îl vrei, nu flirta cu altcineva!

Află continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!