Horoscop: Jucării sexuale în funcţie de zodie

De Amelia Matei, pe

În general, bărbaţii se cam tem de jucăriile sexuale. Dacă vrei să încerci experienţe noi fără să-l pui pe fugă pe iubitul tău, zodia lui îţi spune ce jucării sexuale agrează şi care îl sperie.

Berbec

Berbecul este destul de deschis şi dornic de noi aventuri, iar sexul sălbatic nu îi displace. Aşa că poţi încerca aproape orice jucărie, de la vibratoare până la cătuşe sau tot felul de gadegeturi. Însă ai grijă la ce te înhami pentru că o să-i placă şi sigur o să vrea să repete experienţa, trecând mereu la jucării tot mai hardcore.
Horoscop Saturnia: Francisc I, un Papă anunţat de 3 semne rele

Taur

Taurul nu prea este adeptul  jucăriilor erotice. Preferă mai degrabă sexul „clasic” şi se simte intimidat când vine vorba să încerce un lucru nou. Deci nu te gândi să-i faci vreo surpriză pentru că o să fie una proastă. Vorbeşte mai întâi cu el şi spune-i ce jucărie vir cumpăra. Ai gijă să fie ceva soft.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni adoră tot ce este nou, strălucitor şi are butoane. Dacă vrei să-i iei o jucărie sexuală, alege una high-tech care o să-l încânte peste măsură. Ce ai zice de un vibrator cu luminiţe care se poate conecta la telefon şi vibrează în ritmul muzicii?

Rac

Racul este cam complexat şi anxios în legătură cu performanţele lui sexuale. Dacă aduci în pat vreo jucărie o să creadă că nu este în stare să te satisfacă şi i se duce tot cheful de sex. Dacă vrei totuşi să încerci o jucărie, ai grijă să nu fie un vibrator sau alt obiect care îi spune că nu ai nevoie de el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!