Horoscop: Jucării sexuale în funcţie de zodie

De Amelia Matei, pe

Săgetător

Deşi este unul din cei mai libertini bărbaţi ai zodiacului, Săgetătorul nu este genul care să accepte prea uşor jucăriile erotice. El preferă sexul clasic şi nu vrea să vadă obiecte de plastic între voi, în pat. Pe de altă parte, este gata să încerce tot felul de poziţii şi practici sexuale picante.
Horoscop sexual: Cât de „dotat” e în funcţie de zodia lui

Capricorn

Capricornul este destul de deschis la experienţe noi, deşi nu pare. Important este să nu îl iei prin surprindere. Mai degrabă vorbeşte cu el despre ideea de a aduce jucării în patul vostru. Foarte importantă este şi vechimea relaţiei. Dacă nu te cunoaşte prea bine nu poate să fie dezinhibat în prezenţa ta.

Vărsător

Acest bărbat nu doar că agrează experienţele noi, dar are nevoie de ele pentru a fi satisfăcut pe plan sexual. Acceptă cam orice jucărie sexuală, dar este important să nu-l iei prin surprindere. Singurele care nu îi plac sunt cele care îl pun într-o poziţie de inferioritate faţă de parteneră.

Peşti

Peştele este mai inhibat şi mai sperios din fire, aşa că nu te grăbi să-l surprinzi cu biciuri sau hamuri căci vei strica partida respectivă de sex. El nu va zice „nu” jucăriilor sexuale, dar trebuie să începi cu cele mai soft. Ajută-l să se relaxeze şi fă-i complimente care să-i dea încredere în el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!