Semnele de apă sunt cele mai senzuale

De Corina Buhagiar pe

Una dintre calităţile pe care bărbaţii le apreciază cel mai mult la femei este senzualitatea. „Degeaba arată perfect, dacă e rece în pat” sunt de părere ei. Din fericire, este o calitate pe care o poţi cultiva.
poţi cultiva.

La semnele de apă însă, ea e de obicei înăscută.

Nu are legătură neapărat cu câte poziţii din Kama Sutra ştii, ci mai degrabă cu sensibilitatea şi deschiderea către receptarea plăcerii erotice. Zodiile de Apă sunt, din punctul acesta de vedere, favorizate.

Ca nativă Rac poate fi neplăcut să fii prea sensibilă la muncă, de exemplu, într-o lume dură în care trebuie să fii pregătită şi pentru unele „lovituri”. Cu totul altfel stau lucrurile în dormitor, unde extrema ta sensibilitate se converteşte în senzualitate, spre deliciul norocosului tău iubit.

Femeia Scorpion îşi controlează cel mai bine senzaţiile, cu o măestrie care o recomandă pentru rolul de „femme fatale”. Senzualitatea ei voluptoasă se manifestă copleşitor pentru bărbatul pe care ea îl consideră demn să o descopere.

Cât despre Peşti… sunt femeile care par concepute special de Creator pentru amor rafinat, împins până la sublim. Senzualitatea nativelor Peşti tinde către ceva mult mai înalt, conferind experienţei senzuale o valoare aproape mistică.

Fireşte, nu înseamnă că celorlalte zodii le-ar lipsi senzualitatea! Semnele de Pământ (Taurul, mai ales) au o vitalitate amoroasă remarcabilă, însă pot fi mai greu de „urnit”. Au nevoie de un preludiu mai lung şi o iubire fără fluctuaţii.

Prin contrast, semnele de Foc se „aprind” repede. Senzualitatea lor are o componentă arzătoare, pasională. Păcat însă că se şi „consumă” repede şi nu sunt la fel de constate în sentimente ca alte zodii. Acum te iubesc, acum te pot da uitării.

Semnele de Aer se plictisesc repede şi au nevoie de stimulare intelectuală. Pentru ele e cel mai adevărat că „principala zonă erogenă este creierul”. Dacă mintea le e distrasă spre altceva pot să se decupleze de la senzaţiile fizice, iar senzualitatea lor depinde de cât de „cucerite” sunt la nivel mintal de bărbatul respectiv.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro