Intuiţia feminină pe zodii

De Corina Buhagiar pe

Se spune că al şaselea simţ este intuiţia, care la femei este foarte dezvlotată. Iată un top al celor mai intuitive zodii.Pe locul întâi sunt semnele de Apă. Să încerci să duci de nas o Scorpioancă
este şi inutil şi imprudent. O să se prindă imediat şi nici n-o să ţi-o ierte. Racii sunt iarăşi foarte intuitivi, datorită sensisbilităţii care le permite să se „pună” cu uşurinţă în pielea celorlalţi.Cât despre Peşti, ar fi posibil să resimtă evenimentele chiar mai intens decât înşişi protagoniştii lor.

Semnele de Aer deţin şi ele o intuiţie foarte bună, provenită mai ales de la nivel mental unde realizează conexiuni cu rapiditate. Gemenii ştiu să citească printre cuvinte şi sesizează nuanţe de care interlocutorul lor nici nu le bănuia.Balanţele „simt” atmosfera şi e gata să intervină ca să readucă armonia, iar Vărsătoarele anticipează cu mult cursul evenimentelor, ca nişte prezicătoare.

Femeile născute sub semne de Foc au intuiţie, dar preferă să se bazeze mai mult pe celelalte calităţi ale lor. Chiar dacă intuiţia îi şopteşte unei femei Berbec că e mai prudent să aştepte, ea va alege de cele mai multe ori să acţioneze, convinsă că până la urmă o aduce din condei. Leoaiecele simt imediat cand situaţia devine ciudată, mai ales dacă sunt direct implicate în ea. Dar e posibil să o ignore, cu o măreţie regală. Cât despre Săgetătoare, au intuiţie, dar n-o ascultă de obicei, bazându-se pe norocul lor proverbial şi şarmul înnăscut.

Semnele de Pământ nu sunt lipsite de intuiţie, aşa cum s-ar putea crede din cauză că le-am menţionat la sfârşit. Mai ales Tăuroaicele „miros” întotdeauna care-i treaba! Însă în majoritatea cazurilor preferă să şi verifice, cu calcule dacă se poate, că intuiţia lor e corectă.

Fecioarele măsoară de 3 ori înainte de a tăia o dată, chiar dacă intuiţia le-a spus raspunsul corect din primele 3 secunde. Cât despre Capricorn, o analiză raţională va fi de obicei preferată unei intuiţii despre care nu ştie cât e de fondată.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro