De ce iubim zodia Balanţei

De Corina Buhagiar, pe

Nativii zodiei Balanţă sunt marcaţi de energia venusiană a iubirii, a frumuseţii, a romatismului şi aventurilor galante…Balanţele flirtează încă de la grădiniţă şi rămân…
nişte veşnic îndrăgostiţi până la vârste înaintate. Au un adevărat cult pentru dragoste şi relaţii sentimentale care sunt, până la un punct, rostul lor de a trăi. Mai mult decât pentru orice altă zodie, pentru ei „dacă dragoste nu e, nimic nu e!”

O altă însuşire minunată a Balanţelor este sipritul lor de echitate şi justiţie. Deşi sunt departe de a fi bătăioase, când e vorba însă de o nedreptate făcută indiferent cui Balanţele scot o mare sabie a dreptăţii de sub penajul lor delicat.

Dorinţa lor cea mai fierbinte este aceea de a trăi în armonie cu toată lumea. Apreciează în cel mai înalt grad bunul simţ, politeţea şi curtuazia, iar să trăiască într-un mediu vulgar sau bădăran este pentru Balanţe echivalent cu o tortură. N-ar ezita să dea lecţii de bună creştere unor deţinuţi şi au o deplină încredere în acel „ceva bun” ascuns în oricare dintre ei.

În majoritatea cazurilor Balanţele sunt talentate şi cu un simţ artistic deosebit. Ele cântă, dansează, pictează sau compun poezii cu o uşurinţă uimitoare. O Balanţă adevărată îţi poate spune fără greş ce bluză se potriveşte cu ce fustă şi va compune pe loc o felicitare drăguţă.

Balanţele sunt, în general, prieteni apreciaţi în grupul din care fac parte. De obicei deţin premiul de Miss sau Mister Popularitate, pentru că sunt plăcuţi şi răspândesc bucurie şi frumuseţe în jur.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!